Armaturer

Armaturer til badeværelset

I SILVAN har vi et bredt sortiment af forskellige armaturer til badeværelset. Skal du have renoveret badeværelset, er det oplagt at få udskiftet armaturet i din brusekabine samtidig. Med et nyt armatur kan du nemt og hurtigt give dit badeværelse nyt liv. Et kalket armatur ser ikke pænt ud, og nogen gange kan det være nemmere at udskifte sit armatur i stedet for at forsøge sig med hårde rengøringsmidler.

Der findes flere forskellige udgaver af armaturer. Det vigtigste er, at du vælger det som stemmer overens med dine behov. Det er også værd at overveje funktionaliteten af dit armatur, hvis det f.eks. også skal kunne betjenes nemt af børn. Vores udvalg indeholder både armaturer, der kan anvendes til brusekabinen, men vi har også armaturer, der både kan installeres så det kan anvendes i bruseren og badekarret.

Hvis du bor i lejlighed og deler vandrør med resten af opgangen, kan det være en god idé og investere i armaturer, der kan justere temperaturen i forbindelse med tryktab. Det kan være ubehageligt at stå i badet og opleve, at vandet pludselig bliver meget varmt. Vores armaturer har en række innovative teknologier, som sørger for, der ikke sker temperatursvingninger, og som samtidig sparer på vandet.

Der er masser af muligheder, når du skal vælge nye armaturer. Vi har et bredt udvalg af forskellige mærker og designs. I SILVAN har vi både armaturer i børstet stål og med en blank overflade, så du kan få et armatur der passer til dit badeværelse.

Sådan rengør du dit armatur

Dit badeværelse kan være et mekka for bakterier, hvis du ikke regelmæssigt gør rent. Især armaturer har godt af at blive gjort rent jævnligt for at undgå dannelse af kalk. Som det første er det altid en god idé at tørre sit armatur af, hver gang man har været i bad. På den måde nedsætter du risikoen for, at der dannes kalk. Det er forskelligt hvor meget kalk der er i vandet, alt efter hvor i landet man bor. Det er som oftest inde i byen at vandet er hårdest. Skal du fjerne kalk fra armaturer, anbefaler vi, at gøre det med enten sulfo eller eddikesyre blandet op med vand. Syren skal fortyndes i forholdet 1 til 3, hvorefter man forsigtigt kan skrubbe med en blød svamp på armaturet. Det handler om at forebygge kalken på armaturet, så man ikke skal i gang med den helt store behandling. Dog kan det være en god idé, at man giver det hele en større omgang to til tre gange om året, for at få armaturet til at fremstå skinnende rent.

Har du flere spørgsmål til armaturer, er du velkommen til komme forbi en af vores butikker eller skrive til vores kundeservice.