Armaturer til håndvask

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Armaturer til håndvaske fås i mange forskellige former og farver og det perfekte håndsvasksarmatur er ofte prikken over i’et på badeværelset.

Skal du have renoveret dit badeværelse eller måske udskifte din håndvask, kan du med rette investere i et nyt armatur til din håndvask. Med et nyt armatur til håndvasken vil dit badeværelse fremstå nyt og lækkert.
Et gammelt og tilkalket armatur til håndvasken er både vanskeligt og besværligt at rengøre og få pænt igen og ofte trækker det badeværelset ned i helhedsindtrykket. Man lægger med det samme mærke til det tilkalkede armatur på håndvasken og du kan derfor med rette investere i et nyt armatur til håndvasken.

Et nyt armatur til håndvasken får badeværelset til at fremstå nyt og lækkert og det skaber en fantastisk helhedsoplevelse på badeværelset.
Hos SILVAN fører vi et stort udvalg af armaturer fra mange forskellige mærker. De fås i flere forskellige former og farver og du kan med garanti finde et armatur, der passer til din håndvask og dine behov.

Hold armaturet til håndvasken rent og pænt

Din håndvask, og badeværelset især, byder ofte på det perfekte miljø til både snavs, skidt og bakterier. Det er derfor utroligt vigtigt, at du får gjort regelmæssigt rent og samtidig sørger for, at du kommer både snavs og bakterierne til livs. Det er nemt at se på dit armatur til håndvasken, hvis det har kalkaflejringer.
Hvis du sørger for at rengøre dit armatur til håndvasken jævnligt, nedsætter du samtidig risikoen for dannelse af kalkaflejringer. Disse kalkaflejringer på armaturet får ikke blot håndvasken til at fremstå beskidt og utiltalende, men trækker endvidere hele badeværelset ned. Et beskidt armatur til håndvasken får hurtigt badeværelset til at fremstå utiltalende og slidt.

Du kan med rette sørge for at komme disse kalkaflejringer og snavs til livs. Det handler om at forebygge snavs og kalkaflejringer på dit armatur og det er en god idé at gave dit håndvasksarmatur en større og mere gennemgående rengøringsomgang to til tre gange om året.

1) Generelt skal du altid huske at tørre dit armatur af efter brug. Dermed nedsætter du risikoen for at der dannes kalk på overfladen.

2) Hvis der er kommet kalkaflejringer på overfladen af armaturet, skal du behandle armaturet på håndvasken korrekt. Når du skal fjerne kalk fra håndvasksarmaturet, kan du med rette gøre brug af en kombination af sulfo eller eddikesyre sammen med vand. Syren skal blandes op med vand i forholdet 1-3 og herefter skal du bruge en blød svamp, som du forsigtigt bruger til at fjerne kalken fra armaturet med.

Skal du bruge hjælp og rådgivning til valg af et armatur til din håndvask?
Så kan du med rette besøge din nærmeste SILVAN. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig med valget af det perfekte håndvasksarmatur.