Reservedele & tilbehør

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Mangler du netop dén reservedel til dit armatur?  Hos SILVAN har vi et stort udvalg af reservedele og tilbehør til armaturer. VI har alt fra omløbere til luftblandere og overgangsstykker, der sikrer at du hurtigt og nemt kan få installeret dit armatur.

Selvom det kan være lækkert og fristende at investere i et nyt armatur, kan det ofte betale sig blot at finde den rette reservedel eller det rette tilbehør til armaturet. Hvis du får udskiftet og repareret dit armatur med den rette reservedel, fornyer du næsten armaturet, hvor det ofte vil komme til at yde som var det nyt.

Ofte skal der bruges nye reservedele og nyt tilbehør til armaturet som følge af kalkaflejringer og snavs. Det handler derfor om at behandle både armaturet med lige såvel de enkelte dele mod kalk og snavs.

Rengør både armatur og de små dele

For at komme snavs, skidt og bakterier til livs på dit armatur skal du huske at rengøre hele installationen. Jo mere du kan forebygge og rengøre dit armatur, des bedre

1) Husk altid at tørre dit armatur af efter brug. Dermed minimerer du risikoen for at der bliver dannet kalk på overfladen af armaturet.

2) Skil gerne armaturet af og rengør de enkelte dele for at sikre, at de kan yde maksimalt. Efter længere tids brug vil der blive samlet skidt og kalk i armaturet og det vil slide på armaturets dele og tilbehør.

3) Hvis der er kommet kalk på overfladen af armaturet, kan du behandle det med en kombination af sulfo eller eddikesyre og vand. Bland syren op med vand i forhold 1-3 og rengør herefter armaturet med en blød svamp. Tag delene ud og læg dem i selvsamme blanding og fjern herefter snavs og kalk.

Hvis du har brug for reservedele og tilbehør til armatur kan du med rette besøge sin nærmeste SILVAN. Vores dygtige og smilende medarbejdere er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du kan få et lækket og velfungerende armatur igen.