Håndklæder

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Badehåndklæder er lig med selvforkælelse

Elsker du følelsen af at svøbe dig ind i et stort og blødt badehåndklæde efter et dejligt varmt morgenbad? Med vores store udvalg af badehåndklæder i 100 % bomuld har du mulighed for at give dig selv den bedste start på dagen med lækre håndklæder fra Zone og KJ Collection. Vi har eksklusive badehåndklæder i mange forskellige størrelser og farver, der bærer præg af både funktionalitet, kvalitet og skønhed. Det bliver derfor hverken nemmere eller billigere at forkæle sig selv med ekstra luksus i en ellers travl hverdag, når du køber badehåndklæder fra Silvan. Vi har badehåndklæder for enhver smag og til ethvert badeværelse til rimelige priser.

I en travl hverdag, hvor der sjældent er tid til selvforkælelse, er noget så basalt som et badehåndklæde nær den bedste investering, hvis du ønsker at gøre noget godt for både dig selv og din krop. Gode håndklæder er nemlig en luksus, som er svær at leve uden, hvis du værdsætter følelsen af et blødt og lækkert håndklæde efter et dejligt varmt bad. Med et badehåndklæde i 100 % bomuld får du følelsen af skøn wellness i en ellers travl og kedelig hverdag, som hele familien vil nyde godt af. Du kan også vælge mellem vores lækre øko-certificerede håndklæder fra Zone med høj sugeevne og høj farvemæthed.

Vores udvalg af håndklæder består af standard håndklæder i målene 100x50 cm samt badehåndklæder i målene 140x70 cm. Du kan derfor vælge mellem forskellige størrelser alt efter dine behov. Det anbefales at vaske vores håndklæder ved 60°C.

Frisk badeværelset op med farverige håndklæder

Hvis du ønsker at friske badeværelset op, kan du vælge at købe håndklæder i friske farver, der fornyer rummets akustik/atmosfære med en frisk energi. Vælg blandt andet mellem farverne grå, sort, rosa, hvid og mange andre. Badehåndklæder kan derfor bruges til mere end blot at tørre dig efter et dejligt bad. Håndklæderne kan nemlig bruges som en del af indretningen ved blandt andet at hænge dine håndklæder på håndklædekroge, rulle dem sammen eller ved at stable dem dekorativt på en synlig hylde.

Badehåndklæder er derfor en nem måde at opfriske og forny dit badeværelse på med flotte farver, der falder naturligt ind i badeværelsets indretning. Du kan også vælge at købe badehåndklæder i stærke kontrastfarver, der giver rummet et frisk pift. Hos Silvan giver vi dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit badeværelse, når du køber nye badehåndklæder, som kan kombineres på flere måder i forskellige stilarter, farver og størrelser.

Håndklæder som gaveidé

Hvis du mangler en gaveidé til f.eks. en værtindegave, er badehåndklæder en oplagt idé, da det ofte er en ting, som er nedprioriteret i forhold til kvaliteten, når man lige er flyttet ind i helt en ny bolig. Du kan vælge at købe to lækre badehåndklæder eller et sæt bestående af et badehåndklæde, der kan bruges til kroppen, og et standard håndklæde, som kan bruges til tørring af håret eller blot som et gæstehåndklæde.