Hylder & opbevaring

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab mere plads på badeværelset

Er du på udkig efter nye opbevaringsmuligheder til dit badeværelse? Hos Silvan har vi et bredt udvalg af hylder og opbevaring til badeværelset, der giver mulighed for at få orden og udnytte pladsen optimalt. Med opbevaringskasser kan du derfor nemt og effektivt organisere alle dine genstande til personlig hygiejne, hvad enten det gælder din tandbørste, shampoo, deodorant eller andre toiletsager, som ligger og flyder alle vegne.

Gå på opdagelse blandt vores store sortiment og bliv inspireret af vores mange forskellige muligheder for opbevaring, der kan hjælpe dig med at organisere dit badeværelsestilbehør nemt og effektivt.

Opbevaringskasser og opbevaringsbokse

Opbevaringskasser kan være med til at give orden og system i alt dit badeværelsestilbehør. De tjener samtidig også den funktion, at de beskytter de ting, du vælger at opbevare. Hvis dit badeværelse er fyldt op med småting, der flyder ved håndvasken, i brusebadet eller et helt tredje sted, så er løsningen derfor en praktisk opbevaring, der udnytter pladsen optimalt.

Praktisk opbevaring er også med til at dekorere dit badeværelse og give det et personligt præg ved at vælge friske farver, moderne mønstre og i forskellige størrelser.

Med de rette opbevaringsmuligheder kan du nemt og effektivt få styr på alle dine ting. Der findes nemlig en løsning til det hele, når det kommer til opbevaring på dit badeværelse. Om det er en opbevaringskasse, en opbevaringsboks eller kurve, du vælger at bruge til at organisere dine ting, så har vi det i Silvan i forskellige størrelser, designs og til rimelige priser.

Vi har opbevaringskasser og kurve med uden låg og opbevaringskasser i plast og andet materiale. Med den rigtige type opbevaring kan du nemt skjule dit rod af badeværelsestilbehør og organisere det i opbevaringsbokse, som nemt kan gemmes væk i toiletskabe, højskabe eller dybe skuffer.

Hylder med plads til opbevaring

Hvis pladsen er træng, og du ikke har plads til opbevaringskasser eller opbevaringsbokse, så er en hylde vejen frem for dig. Med en hylde kan du placere alle de ting, du bruger i hverdagen, så du nemt kan finde frem til dem, når du skal hurtigt afsted om morgenen inden arbejde, eller når du skal gøre dig klar til at gå i seng om aftenen.