Brusedøre & tilbehør

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Pæne og praktiske brusedøre

Brusedøre fås i mange forskellige former og farver, hvor det især er det klare glas og isglas, også kendt som frostet glas, der er de mest populære.
Hos SILVAN fører vi et stort udvalg af lækre og kvalitetsstemplede brusedøre, der vil give dit badeværelse det perfekte og praktiske look.

Brusedøre har til opgave at skabe en enkel og praktisk løsning som værende indgangsdør mellem enten to murede vægge eller i samarbejde med et glaspanel.
Der findes to måder, hvorpå din brusedør kan monteres:

1) Din brusedør bliver monteret med 2 elegante, dog kraftige hængsler, der givet et enkelt og lækkert look.

2) Din brusedør bliver monteret på en lodret profil i fuld højde, der passer perfekt til glasset og ikke påvirker looket.

Ligesom din bruseniche og dine brusevægge, der skal din brusedør rengøres og holdes ved lige.
Det er ekstremt vigtigt, at du holder din bruseniche fri for vand og fugt, samtidig med at du holder øje med kalken. Det er derfor vigtigt, at du fører en gummiskraber over din brusedør efter, at du har været i bad og dermed fjerner vandet. Herefter kan du med rette tørre efter med en tør klud for at sikre, at der ikke sidder enkelte genstridige dråber af vand, der bliver til kalkaflejringer.

Hvis din brusedør trænger til en rengøring, kan du med rette sprøjte noget eddikesyre på brusedøren og lade det virke i små 15 minutter. Derefter kan du skure med en blød svamp og komme kalkpletter til livs.

Om du er på jagt efter en ny brusedør eller om den gamle blot skal skiftes ud, kan du med rette besøge din nærmeste SILVAN. Vi er altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du får skabt det bedste badeværelse.