Brusevægge & tilbehør

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vælg den rette brusevæg til dit badeværelse

En brusevæg, også kaldet en bruseafskærmning, er den perfekte løsning til badeværelset. Ikke nok med at den sikrer, at der ikke bliver spildt unødigt vand over hele badeværelsesgulvet, så fylder den ligeledes mindre end en fast brusevæg. Du får både udnyttet pladsen på dit badeværelse optimalt med en brusevæg samtidig med, at du sparer dig selv for en masse tid og energi på at tørre gulvet op igen. En bruseafskærmning kan både fungere som en enkeltstående væg og afskærme for vandet fra din bruser eller fungere som en beskyttende væg til dit badekar. Dermed undgår du at skulle bruge tid og energi på at skrabe vandet op fra gulvet efter dit bad. Alle vores brusevægge er fremstillet i et stærkt og holdbart materiale, så det både er nemt at holde rent samtidig med at det holder i mange år.

Brusevægge kan fås i mange forskellige former og farver og det er vigtigt, at finde den rette type til dit badeværelse. Brusevægge kan både fås i klart glas eller i specielle glastyper, der fremhæver væggen og badet på hver deres specielle måde. Dermed tilfører brusevæggen en ekstra dimension på badeværelset eller fremstår mindre dominerende. Det klare glas får brusevæggen til at se mindre ud og sikrer samtidig, at badeværelset beholder sin størrelse.

En anden glastype, der er ekstremt populær lige nu, er isglas eller frostet glas, der har en mat og ikke-gennemsigtig overflade. Man kan ikke se personen, der er i bad og denne glastype er ligeledes praktisk, når det gælder rengøring. Den specielle overflade bevirker, at det er sværere at se kalken, der ellers ville kunne ses nemt på det klare glas.

Du kan endvidere få en masse forskellige slags tilbehør til din brusevæg, hvad end det er en hjørnestøttestang eller en skråarm, så du sikrer din brusevæg bedst muligt. Hos SILVAN er vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig med din brusevæg, så du får skabt det perfekte badeværelse, der passer til dine behov.

Rengør og vedligehold din brusevæg

Ligesom ved en brusekabine, er det ekstremt vigtigt at rengøre og vedligeholde din brusevæg, så der ikke opstår bakterier, snavs eller kalk og ved brusevægge i glas er det vigtigt, ikke at ridse væggen ved rengøring. Vi har lavet en kort guide til, hvordan du renser og vedligeholder din bruseafskærmning.

1) Skrab vandet af efter badet
Du kan med rette bruge en gummiskraber til at fjerne vandet fra både brusevæg og badeværelsesgulvet. Gummiskraberen sikrer, at du ikke ridser væggen og når du fjerner vandet efter badet sikrer du, at der ikke opstår store kalkaflejringer i badet.

2) Tør godt efter med en klud
Efter at du har brugt gummiskraberen, kan du med rette tørre brusekabinen efter med en tør klud til at glasset er tørt. Dermed undgår du at skidt og kalk sætter sig fast.

3) Brug eddikesyre til at bekæmpe kalken
Hvis du har fået kalkaflejringer på din brusevæg, kan du med rette væde et stykke toiletpapir i en blanding af eddikesyre og vand i blandingsforholdet 1:3. Lad den våde klud sidde natten over fjern herefter kalken med en blød svamp.

Hvis du har fået kalk på væggen, kan du rengøre væggen med vand og sæbe og herefter duppe eddiken på de kalkplagede områder og lade det virke i 15 minutter inden du skyller det af og rengør glasset med en vinduesspray. Undgå at bruge for skrappe og skadelige kemikalier til rengøring af dit badeværelse, da de enten kan svække glasset eller i værste tilfælde skade det.