Brusere

Find den rigtige bruser

I SILVAN har vi et bredt udvalg af brusere og tilbehør. Der er forskel på om du ønsker en almindelig håndbruser med slange eller om du ønsker en loftsbruser. Vores håndbrusere er smarte til mindre badeværelser med små brusekabiner. Har du derimod et større badeværelse og brusekabine med god plads, er en loftsbruser måske løsningen for dig. Med en loftbruser får du følelsen af velvære, når du går i bad, da vandet falder naturligt fra oven. Oftest kan brusere i loftet gøre det mere behageligt at gå i bad, da de store brushoveder får vandet til at falde på en naturlig måde. Når du skal købe en ny bruser, er det vigtigste, at du finder den bruser der dækker dine behov bedst. I SILVAN tilbyder vi også sparebrusere, så du kan spare på vandet når du går i bad. Størrelsen på brusehovedet har ikke noget at gøre med, den mængde af vand du bruger, og langt de fleste af vores store brusehoveder kommer med en indbygget vandsparer.

Er i både børn og voksne i husholdningen der skal bruge bruseren anbefaler vi, at købe et brusesæt hvor bruseren kan indstilles efter højde. Vores udvalg indeholder også løsninger der tillader både en vægbruser og en loftbruser, så alle behov kan imødekommes.

Tips til vedligeholdelse

Det største problem i brusekabinen er som oftest kalk, der sætter en stopper for de blide stråler. For at undgå at din bruser kalker til, har vi i SILVAN nogle råd, du kan følge for at nedsætte kalkningen. Som det første er det altid en god idé at tørre din bruser af, hver gang du har været i bad. På den måde undgår du unødig dannelse af kalk. Derudover er der flere måder hvorpå, du kan holde din bruser ren og fri fra kalk. Det er en god idé regelmæssigt at afkalke din bruser, da det kan være svært at komme af med en stor afkalkning. Kalk er med til skabe knaster på vandregningen, og du kan derfor også spare penge på at huske og afkalke din bruser. Eddikesyre kan være et godt middel at anvende mod kalk i din bruser.
Inden man begynder at rengøre ens bruser og armatur med eddike, bør man først tjekke om delene kan tåle behandlingen. Herefter kan du skille brusehovedet ad og ligge det i blød sammen med en ligelig deling mellem eddike og vand. Hvis der er meget kalk, kan det med fordel ligge i blød natten over. Dagen efter kan du skrubbe det sidste kalk af med en blød svamp og lidt lunkent vand. Skyl altid efter med vand og saml herefter brusehovedet igen.

Har du flere spørgsmål til brusere og afkalkning kan du altid komme forbi en af vores butikker.