Toiletter

Alle Toiletter Produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Stort udvalg af toiletter

I SILVAN finder du et stort udvalg af toiletter. Vores toiletter kommer i forskellige designs, materialer og prisklasser – så du kan få lige præcis det toilet som du ønsker. Der findes et hav af forskellige toiletter, og der er derfor mange ting man bør overveje, før man køber et nyt toilet. I SILVAN har vi både toiletter med S-lås eller P-lås. Derudover har vi også toiletter med hængeskål.

Når du skal vælge dit nye toilet, bør du overveje funktionaliteten sammen med det designmæssige. Toiletter med hængeskål har et stærkt designmæssigt udtryk og giver dit badeværelse kant og stil. Der er også en funktionel fordel ved et toiletter med hængeskål. For det første er det nemmere at rengøre denne form for toiletter, da cisternen er gemt inde i væggen. På den måde er der færre hjørner og kanter som du skal rundt om. Toiletter med hængeskål tilføjer et simpelt udtryk til dit badeværelse samtidig med, at det er nemt at rengøre.

Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge et toilet med S-lås eller P-lås? Toiletter med S-lås har et afløb der er monteret, som går direkte ned i gulvet. Toiletter med P-lås har et afløb som går direkte ind i væggen. Hvilket toilet du skal vælge, afhænger af hvordan dit badeværelse er opbygget. Fælles for alle vandlåse er, at vandlåsen forhindrer kloaklugten i at trænge ud i badeværelset.

Monter selv dit toilet

Du må gerne selv montere dit toilet. Du skal bare sørge for, at der er en lukkehane, så du kan lukke for tilførelsen af vandet. Hvis dit toilet løber eller er af ældre dato, kan det belaste vandregningen, og det kan derfor være en idé at udskifte det. Herunder får du nogle nemme steps til, hvordan du selv kan montere dit toilet:

  1. Først skal du afmontere dit gamle toilet. Hvis du blot løsner skruerne, er det lige til at løfte af.
  2. Placer dit nye toilet med kummen ned i afløbsmuffen, og skru toiletkummen fast i gulvet.
  3. Mellem gulvet og toilettet kan du tætne med f.eks. en plast- eller gummiliste. Du kan også bruge cementfuge.
  4. Tilslut vandslangen bag på toilettet og tænd for vandet igen.
  5. Lad fugen tørre inden du bruger toilettet.

Sådan holder du toilettet rent

På toiletter samler der sig hurtigt mange bakterier, og derfor er det også vigtigt, at det bliver gjort rent ofte. I SILVAN anbefaler vi, at du rengør dit toilet med sanitetsrengøring. Du kan starte med at gøre den udvendige kumme ren først. Nede i kummen kan du bruge opvaskemiddel og lidt eddikesyre for at fjerne kalkbelægninger. Du kan med fordel lade blandingen sidde i nogle timer, for at fjerne genstridig kalk. Bagefter skyller du godt efter, og skrubber det sidste snavs og skidt væk

Har du flere spørgsmål til toiletter, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores mange butikker.