Stående toiletter

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Find kvalitetstoiletter i Silvan

Hos SILVAN finder du et stort og lækkert udvalg af kvalitetsrige, stående toiletter. Vores stående toiletter kommer i forskellige designs, materialer og prisklasser. Så kan du finde lige præcis det toilet, du ønsker. Der findes mange forskellige slags toiletter, hvor det stående toilet er den mest klassiske variant.

Netop grundet det store udvalg af toiletter, er der mange ting man bør overveje inden, man vælger at investere i et nyt toilet. Hos SILVAN fører vi både toiletter med S-lås eller P-lås, der sikrer, at du kan finde det toilet, der passer bedst til dit badeværelse.

En S-lås indikerer, at toilettets afløb går ned i gulvet. En P-lås, også kendt som en universallås, indikerer, at toilettets afløb går bagud og ind i væggen. Det er derfor vigtigt at få klarlagt dit toilets afløb, så du kan vælge den rette modeltype. Fælles for alle vandlåse er, at de forhindrer kloaklugten i at trænge op og ud i badeværelset.

Vælg det rette toilet

Når du skal finde det rette toilet, skal du ikke blot vælge toilet ud fra funktionelle aspekt, men ligeledes det designmæssige. Toilettet er en vigtig del af badeværelset og det er vigtigt, at det også ser godt ud i forhold til rummet.

Vores udvalg af lækre og kvalitetsrige, stående toiletter giver dig en fantastisk mulighed for at finde dit næste toilet. Hos SILVAN er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte toilet, der passer til dine behov.

Monter selv dit toilet

Du må gerne udskifte dit gamle toilet og montere dit nye. Du skal blot sikre, at der er en lukkehane der kan lukke for tilførslen af vand. Dette skal sikres inden af- og montering af toilettet.

1. Først skal du afmontere dit gamle toilet. Hvis du blot løsner skruerne, er det lige til at løfte af.

2. Placer dit nye toilet med kummen ned i afløbsmuffen, og skru toiletkummen fast i gulvet.

3. Mellem gulvet og toilettet kan du tætne med f.eks. en plast- eller gummiliste. Du kan også bruge cementfuge. 

4. Tilslut vandslangen bag på toilettet og tænd for vandet igen.

5. Lad fugen tørre inden du bruger toilettet.

Sådan holder du toilettet rent

Der samler sig hurtigt både snavs og bakterier på toilettet og det er derfor vigtigt, at det ofte bliver rengjort. Vi anbefaler, at du holder dit toilet med såkaldt sanitetsrengøring. Det betyder, at du kan starte med at rengøre den udvendige kumme og herefter bruge eksempelvis opvaskemiddel og eddikesyre for at fjerne kalkbelægninger i selve kummen. Lad endelig blandingen sidde i nogle timer, inden du skyller den af og skrubber det sidste snavs og kalk af.