Velkommen til Black Friday hos SILVAN

Hos SILVAN er vi klar til at byde dig velkommen til årets største tilbudsfest. Fredag den 29. november løber Black Friday af stablen. Vi har fyldt hylderne med gode tilbud og rabatter, så du kan gøre en rigtig god handel. Du kan handle på vores hjemmeside, eller kigge forbi din lokale SILVAN.  

Black Friday er en amerikansk inspireret tradition, som blev introduceret i Danmark for første gang i 2013. Navnet, Black Friday, blev oprindeligt brugt til at beskrive den store folkemængde, der gjorde gaderne og butikkerne helt ”sorte” af mennesker. Det er sidenhen blevet en meget populær, årlig tradition. En tradition, som vi danskere har taget godt imod. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at tilbudsfesten er kommet for at blive.

Du skal derfor sætte kryds i kalenderen den 29. november 2019. Så kan du komme og være med til årets største tilbudsfest i SILVAN. Du kan med garanti finde et godt tilbud, og kan med fordel få taget hul på julegaveindkøbene. Og så er det endda til skarpe priser.

Er du klar til Black Friday?

I SILVAN er vi klar til årets største tilbudsfest. Vi inviterer derfor dig og din familie til Black Friday d. 29. november. Du kan nyde godt af vores gode tilbud i såvel butik som online. Du kan enten sidde i ro og mag derhjemme og udvælge dine produkter online. Eller du kan besøge en af vores mange varehuse. Der er altid et SILVAN varehus lige i nærheden af dig.

Black Friday kan være en rigtig travl dag både online og i vores butikker. Det kan derfor være en rigtig god idé at forberede dig lidt, inden Black Friday går løs. Du kan derfor med fordel indhente julegaveønsker fra din familie, som du skal give gaver. Det er helt okay at spørge efter ønskelister inden Black Friday. Og i den forbindelse kan du sende din egen ønskeliste ud. Har dine nærmeste ikke rigtig nogle ønsker, så finder du masser af inspiration til gode gaveidéer længere nede på siden.

Skal Black Friday være nemt – brug Click & Collect

I SILVAN elsker vi at gøre det nemt for vores kunder. Vi har derfor en Click & Collect service. Med denne service kan du undgå stress og jag. Du kan nemlig med andre ord bestille dine varer online, og derefter afhente dem i dit lokale SILVAN varehus, når det passer dig. Vi garanterer, at dine varer er klar til afhentning inden for max. 3. åbningstimer. Du kan således sidde derhjemme med en god kop kaffe og bestille dine julegaver på Black Friday. Og det er helt uden at skulle udenfor på selve dagen. Du kan læse mere omkring Click & Collect, samt hvordan du bestiller online og afhenter i butik.

Vi gør opmærksom på, når du har tilføjet dine varer til din kurv, er det ikke ensbetydende med, at varerne er reserverede. Det kan derfor være en god idé på forhånd at finde ud af, hvilke varer du ønsker at købe. Så kan du nemlig let og hurtigt tilføje varerne til din kurv og gennemføre købet. Bemærk, at der kan opstå situationer, hvor en vare kan være markeret som udsolgt, og derfor ikke kan lægges i kurven, da en anden kunde er ved at foretage et køb af den sidste vare. Men hvis købet af denne vare bliver afbrudt, bliver varen automatisk frigivet fra kurven, så det igen er muligt for andre kunder at købe denne vare.

Sådan deler du Black Friday-indkøbene op i bidder

Købene på Black Friday kan godt løbe op i større summer. Ønsker du derfor at opdele dine betalinger i mindre bidder? Så kan du med fordel oprette en SILVAN Konto. Med en SILVAN Konto slipper du nemlig for at skulle betale det samlede beløb med det samme. Du får derimod en løbende betalingsopkrævning, hvor din betaling bliver opdelt i mindre månedlige ydelser. Det kan være en fordel, hvis du ønsker at tage hul på julegaveindkøbende på Black Friday. På den måde bliver julegaveposten lidt mere overskuelig.

Med en SILVAN Konto har du mulighed for at dele dine køb op i delbetalinger med 6 eller 12 måneders rente- og gebyrfrihed. Det er den perfekte løsning, hvis du på købstidspunktet ikke har det fulde beløb til rådighed. Du kan således delbetale dine julegaveindkøb, i stedet for at betale det fulde beløb på én gang. Vi anbefaler dog, at du opretter en SILVAN Konto senest 14 dage inden Black Friday. Så er du sikker på, at du har modtaget kortet med posten, og det er oprettet og klar til brug.

Du kan oprette din SILVAN Konto i alle vores butikker eller online. Du kan læse mere omkring SILVAN Konto og med fordel få dine Black Friday-indkøb delt op i mindre bidder.

Hvor længe kan du returnere eller ombytte dine varer?

I SILVAN har vi kundeservice i højsæde. Vi gør derfor alt, hvad vi kan for at tilbyde vores kunder de bedste services. Det gælder også vores retur- og bytteret. Vi har derfor, i forbindelse med Black Friday og julen, udvidet vores bytte- og returret for varer købt efter den 1. november 2019. Det betyder med andre ord, at du kan bytte og returnere dine varer, som du har købt i november og december 2019, helt frem til 31. januar 2020.

Vi gør dog opmærksom på, at varen skal være i samme stand, som da du modtog den, for at du kan få byttet den eller returneret dine penge. Du kan læse mere omkring vores handelsbetingelser, hvis du gerne vil vide mere omkring vores retur- og bytteret.

Mangler du inspiration til julegaverne?

Det kan være rigtig svært at finde den perfekte gave til dem, der har alt, eller som ikke ønsker sig noget. Men det kan vi heldigvis hjælpe dig med i SILVAN. Vi har nemlig masser af gode gaveidéer til gør-det-selv’erne, til den spirende indretningsdesigner og til haveentusiasten. Vi har samlet en række ideer til, hvordan din julegave bliver den bedste gave under juletræet.

Gaveidéer til gør-det-selv’erne

Er familien fyldt med gør-det-selv-folk? Så har vi kvalitetsværktøjet til dem. Vi har et bredt sortiment af el-værktøj, håndværktøj m.m. Du finder derfor altid den helt rette gave til deres næste projekt. Det kunne f.eks. være en Bosch boremaskine fra den grønne serie som denne PSR 1800 bore- og skruemaskine. Det er en kraftfuld bore- og skruemaskine, der kan løse de fleste opgaver i hjemmet. Den er ideel til at skrue hylder og reoler i væggen, og til at bore i blødere materialer. Er der behov for en stærkere maskine, der kan bore i hårdere materialer som betonvægge, granit eller mursten? Så kan en borehammer være en god gaveidé. En borehammer er en ekstra hårdfør maskine, der klarer selv de tungeste opgaver. Det kunne f.eks. være denne Black & Decker SDS Borehammer KD855KA.

Står der derimod sav på ønskelisten, så kan en stiksav være ideel. En stiksav er fremragende til at afkorte fodlister og brædder, og til at save i gipsvægge. Det kunne f.eks. være denne kompakte Bosch PST 650 stiksav fra den grønne serie, som har en lav vægt og god håndtering. Er der behov for et multiværktøj, som både kan tilskære, gravere, fræse, slibe og polere? Så kan en DREMEL 3000-15 være en god gaveidé. Den har nemlig 15 forskellige tilbehørsdele, så den kan løse de fleste opgaver i hjemmet.

Gaveidéer til den spirende indretningsdesigner

Skal du give gave til en indretningsentusiast, som elsker at indrette sin bolig? Så har vi i SILVAN et stort udvalg af lækkert boliginteriør. Står der pyntegenstande på ønskelisten? Så finder du både dekorative vaser, vægure, keramik, lysestager og meget mere i vores sortiment. Du finder også et stort udvalg af puder, lammeskind og tæpper til sofaen eller stolene.

Skal du give gaver til en person, som lige er flyttet hjemmefra? Så er rammer og billeder ofte noget man mangler. Vi har både billeder med citater og indrammede plakater, som kan pynte på de bare vægge. En anden måde at dekorere væggen på, er med spejle. I SILVAN finder du spejle i forskellige faconer og størrelser. De kan enten bruges enkeltvis eller brug dem som en del af en spejlvæg. Det er en let og hurtig måde at skabe en hyggelig stemning og give en større rumfornemmelse. En tredje måde at skabe glæde juleaften er med lys og lanterner. Det er noget enhver kan bruge, og så selvom ønskelisten måske er helt tom. Det skaber både lys og liv i boligen.

Gaveidéer til haveentusiasten

Vi har også gaverne til haveentusiasten, der elsker at være ude og få jord under neglene. Den perfekte gaveidé til én, der elsker at lave mad udenfor kunne være f.eks. et bålsæt. Et bålsæt er et flytbart bålfad med tilhørende stativ og rist, hvor du kan tilberede mad over åben ild. En anden gaveidé kunne være en ny grill. I SILVAN forhandler vi både kulgrill og gasgrill. En lille smart kulgrill som du kan have med på farten er denne, Blue Mountain Picnic grill. Det er en lille kompakt grill med en grillflade på Ø35 cm. Den kan derfor nemt tages med i parken, til stranden eller stå på altanen eller terrassen. Står der derimod gasgrill på ønskelisten, så kan denne Outdoorchef Chelsea 420 være en oplagt mulighed. Den kan både grille med direkte og indirekte varme. Så den kan grille både stege, pølser og meget andet.

Haveentusiasten kan også stå og mangle en hækkeklipper, planter eller krukker til haven. I SILVAN finder du et bredt udvalg af haveartikler, så du kan finde den helt rigtige gave til ethvert behov. Vi anbefaler denne AL-KO HT 2000 Easy Flex hækkeklipper, som er en kompakt og effektiv maskine, der lynhurtigt kan få rettet op på hækken. Det kan også være planter og krukker, der står på ønskelisten. Det finder du naturligvis også et bredt udvalg af i SILVAN.

Vi glæder os til at se dig!


FAQ

 • 📅

  Hvor længe kan jeg bytte mine varer?

  Varer købt på Black Friday kan byttes indtil 31.01.2020 mod fremvisning af bon.

 • 📞

  Hvorfor er det svært at komme igennem på telefonen?

  Black Friday er en af de mest travle dage, vi har hele året. Personalet i vores butikker har travlt med at betjene kunder og kundeservice oplever mange henvendelser.
  Vi gør vores bedste for at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt, men der kan forekomme ventetid.

 • 🏢

  Gælder Black Friday både på webshop og i butik?

  Ja, det er både muligt at handle på SILVAN.dk og i en af vores 41 butikker.

 • 📩

  Hvordan skal jeg forholde mig, hvis jeg ønsker at annullere min ordre?

  Vores lager pakker og klargør ordrer, så snart de modtager dem. Det er derfor ikke sikkert, at vi kan nå at få stoppet din ordre. Hvis du modtager en vare, du ikke ønsker alligevel, kan du returnere den i din lokale SILVAN eller sende en mail til kundeservice: [email protected]

 • 🚚

  Kan min ordre blive forsinket?

  Vores lager pakker hele weekenden, og vi forventer at overholde vores leveringstider. Vi tager dog forbehold for forsinkelser og udsolgte varer.

 • 💳

  Kan jeg købe mine varer til Black Friday på kredit?

  Ja, du har med en SILVAN Konto muligheden for at dele dine køb op i delbetalinger med 6 eller 12 måneders rente- og gebyrfrihed.