…

Designer varer

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Lækkert design til dig og dine kære

Er du ude efter gode designer deals til dig selv eller måske en du holder af, så er du havnet i den rigtige kategori.

Vi elsker alle godt design, ikke nok med at det er smukt at kigge på, er det også lækkert med kvalitetsvarer der holder. Designvarer opstår nemlig i den proces, hvor designeren formgiver noget og forinden har overvejet de funktionelle som de æstetiske egenskaber.

Eksklusiv keramik med et unikt udtryk

Her i kategorien kan du blandt andet finde gode tilbud fra Kähler, som er et stærkt dansk design brand. Historien om Kähler keramik starter i Næsted allerede i 1939, hvor Herman J. Kähler åbner et lille keramikværksted. Historien tager dog for alvor først fart, da Hermans søn Herman A. Kähler overtager værkstedet i 1875. I 1800 og 1900-tallet bliver det lille værksted samlingspunkt for nogle af tidens danske kunstnere som Thorvald Bindesbøll, Sven Hammershøi og Kai Nielsen og Kähler er den dag i dag, stadig et af de største og mest populære brands med sine flotte designserier.

Designstol i lækkert læder

Designstole i lækkert læder er populære. Ikke nok med at læder bliver pænere og pænere med tiden, så er det også et meget holdbart materiale.

Flagermusestolen er en kendt designklassiker og er en elegant og stilren stol ilæder med metalstel. Flagermusstolen hat fået navnet af sin form og vil helt sikkert vække opsigt i en hver indretning.

Sædet er i indfarvet bøffellæder spændt ud over et metastel og i kanten er stolen dekoreret med grove syninger, der giver stolen et råt udseende. Da stolen er i et naturmateriale, som læder er ikke to stole ens og du får derved en unik stol. Med tiden vil stolen få en smuk patina ved længere tids brug samt sollys.

Smukt design til køkkenet

Med et vinkøleskab, kan du have din yndlingsvin lige ved hånden. Med et vinkøleskab har din vin desuden altid den perfekte temperatur mellem 8-18°. Vi tilbyder et mindre, støjsvagt vinkøleskab i et elegant design, der er lige til at placere i dit køkken-alrum.

Med en Minipresso Maker, kan du altid få en velsmagende kop kaffe på farten. Med sådan en kaffemaskine, kan du hurtigt lave en enkelt kop espresso til dig selv om morgenen eller hvornår du trænger til at blive kvikket op.