Rammer & billeder

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sæt personligt præg på dit hjem med plakater

Plakater er en god, nem og billig måde at friske hjemmet op. Her i vores galleri kan du finde et stort udvalg af flotte plakater og billeder til væggen. Her kan du både finde blomstermotiver, billeder med natur og mere grafiske plakater. Farverne varierer fra gråtoner over i de mere farverige motiver. Med de forskellige temaer og farvekombinationer, kan du altid finde et billede, der kan skabe mere liv og passe ind i netop dit hjem.

Hvis du bor minimalistisk kan det være at vores Danmarks billeder er noget for dig. Billederne har et grafisk udtryk og skildrer Danmark. Farverne er i afdæmpede toner fra de blålige over til det røde, så du altid kan finde det billede, der passer til din indretningsstil.

Plakaterne kan købes indrammede, så du er sikret at du har den helt rigtige ramme, der passer til plakaten.

Nogle af vores plakater kan sættes sammen til en serie, hvis du gerne vil have for eksempel tre billeder hængende ved siden af hinanden eller su kan mixe og matche mellem de mange billeder. Du kan selvfølgelig altid vælge at hænge en stor plakat op, alt efter rummet størrelse.

Vi har også mindre billeder i vores sortiment, som er ideele til mindre rum, som for eksempel gæstetoilettet eller hvis du gerne vil lave en gallerivæg. Her kan du kigge fetr vores kunstpostkort monteret på en MDF-plade, som giver en flot effekt, når du hænger det op på væggen.

Hvilket billede passer til mit hjem?

Er du i tvivl om hvilken plakat, der kunne passe til netop dit hjem? Se på dine møbler og øvrige ting i hjemmet før du køber nyt til væggene. Mangler der for eksempel farve i dit hjem, så gå efter de kulørte billeder, der kan give varme og hjemlig hygge på væggene.

Måske du har meget kulør på dine møbler, hvor et sort/hvis billede eller mere dæmpede farver ville passe bedre på væggen.

Billeder og plakater er en fantastisk måde at sætte sit personlige præg på boligen og her i vores store udvalg, kan du finde den plakat eller det billede, som passer til din stil.

Tips til at hænge billeder op

Overvej om det skal være et motiv med masser af detaljer, så du kan kigge på det i timevis og stadig finde nye ting eller om billedet skal være mere abstrakt.

Miks gerne nyt og gammel. Et moderne, grafisk billede kan se godt ud over den gamle lænestol eller et klassisk blomsterbillede over den moderne sofa.

Saml flere små billeder til en større gallerivæg. Det er et sjovt projekt at samle og sammensætte billederne og så bliver resultatet flot. Dette kan være ideelt til en stor bar væg over sofaen eller måske sengen. Der er forskellige måde man kan arbejde med at sætte en gallerivæg op. Hæng for eksempel alle billeder inden for den samme kvadrat eller søg for at alle billeder holder samme linje mod gulvet. Det kan være med til at gallerivæggen ikke ser for rodet ud men samtidig har et strejf af tilfældighed over sig.