Juletræspynt

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Juletræspynt

Er det tid til at forny juletræspynten eller måske udvide samlingen med en ny julekugle eller kræmmerhus? Her i kategorien kan du finde masser af inspiration til årets pynt.

Skab din helt egen stil, enten ved at holde dig til de enkle farver eller gør juletræet mere spraglet med julepynt i mange forskellige farver. Hvad enten du er til det ene eller andet, finder du helt sikkert julepynt efter din smag her.

Et smukt pyntet juletræ kræver flot juletræspynt. Hos os finder du et bredt udvalg af juletræskugler, flag og flettede hjerter samt andet pynt til at hænge på træet. Der er noget til ethvert hjem og enhver smag.

I vores sortiment kan du både finde julekugler, glaspynt, flettede hjerter, kræmmerhuse, flagranker lysholdere, lametta juletræstæpper og topstjerner.

Topstjerner med og uden LED-lys

Det kan også være at du mangler en ny topstjerne til juletræet. Vi har både topstjerner med og uden LED-lys fra blandt andet SIRIUS.

En stjerne med LED lys bliver ikke så varm, som du kan opleve med andre topstjerner. Det er ret praktisk, når stjernen sidder i toppen af træet, tæt på brandbart materiale og er desuden sikker for børns små fingre.

En topstjerne med LED lys har desuden den fordel, at den ikke bruger særlig meget strøm. Du skal ofte kun bruge 2 x AA batterier eller små knapbatterier, for at få stjernen til at lyse klart i træets top. Derved skal du heller ikke føre nogen ledninger. Det er bare med at sætte stjernen på toppen – så er du klar til jul.