Borde

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Borde der samler familie og venner

Bordet i spisestuen eller køkkenet er samlingspunktet i mange hjem. Det er her familie og venner mødes, og hvor børnene kan hygge sig, mens aftensmaden gøres klar. Dit spisebord er også stedet, hvor der spises, snakkes, hygges, laves lektier og spilles spil. Derfor har vi hos SILVAN et bredt udvalg af forskellige spiseborde, der kan samle hele familien og alle vennerne til både hverdag og fest. Her på siden har vi samlet vores udvalg af mange forskellige borde til køkken og stue. Alle vores borde har et praktisk og klassisk design, så det passer til ethvert hjem. Vores borde fås i mange forskellige materialer, med overflader der er lette at vedligeholde og rengøre. Vi synes nemlig, at et spisebord skal kunne holde til hverdagens liv i hjemmet.

Når du skal vælge et nyt bord til spisestuen eller køkkenet, bør du først og fremmest overveje størrelsen på bordet. Der skal være plads til hele familien. Har du ofte gæster eller venner på besøg, kan det være rart at bordet kan slås ud, eller at der kan sættes en ekstra bordplade i.

Blandt vores udvalg af borde, har vi også klapborde og foldeborde. De er praktiske når der kommer flere gæster til middag, og du gerne vil skabe ekstra bordplads. Bordene er lette at stille op i forlængelse af spisebordet. Desuden er foldeborde og klapborde også lette at opbevare, når de ikke er i brug.

Små og praktiske borde til stuen og værelset

Blandt vores udvalg af borde finder du også sofaborde og bakkeborde. Vores udvalg af små borde passer til ethvert hjørne i hjemmet. Eksempelvis kan du bruge vores små borde som sofabord, til en hyggekrog i spisestuen eller soveværelset. Små borde kan bruges til mange ting – hvad enten det er som samlingspunktet i sofaen eller til at skabe hygge og stemning. Når det kommer til indretning af hjemmet, er det kun fantasien der sætter grænser, og du kan let skabe en hyggelig stemning, med små borde.

Vores små borde er også oplagte som sideborde til lænestolen. Her kan du få plads til både fjernbetjeningen, en god bog eller et par kopper kaffe. Små borde er også oplagte at bruge som et dekorativ og praktisk element i indretningen. Mindre borde er nemlig flotte at stille en lampe på, en smuk buket blomster eller en potteplante.

Borde er hyggelige og kan let give hjemmet et fuldendt udtryk. Vi har små borde i mange forskellige materialer og typer. På den måde kan du let matche vores borde med din øvrige indretning, ligesom det også kan skabe en flot kontrast til dit møblement.

Her på siden kan du klikke dig ind på vores forskellige borde og finde alle de nødvendige detaljer. Du kan let og hurtigt bestille online og få leveret direkte til din adresse. Husk også at vi altid giver 14 dages fortrydelsesret. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte vores kundeservice eller en af vores mange butikker. Her står vi klar med gode råd og vejledning.