Møbelgreb & møbelknopper

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Møbelgreb og møbelknopper – giv dine møbler nyt liv

Har du en kommode, som trænger til nyt liv? Eller har du skabslåger, køkkenlåger eller andre former for møbler, der godt kunne shines lidt op? Så er møbelgreb og møbelknopper en rigtig god løsning. I stedet for at skulle investere i helt nye låger eller møbler er nye greb og møbelknopper en billig og nem måde at forny dem på. Du vil blive overrasket over, hvor stor forskel greb og møbelknopper gør for looket på møblerne. Trods deres beskedne størrelse kan de gøre skabene og låger meget pænere og få dem til at se næsten helt nye ud – især hvis du også sliber træmøblet eller giver det en ny omgang maling.

Hos Silvan har vi et stort udvalg af greb og knopper i mange forskellige stilarter, størrelser og materialer. Dermed skulle du gerne kunne finde et knopgreb, der passer til din smag. Det er ligetil at montere en dem, da der medfølger skruer til montering, så de er klar til nemt og hurtigt at blive monteret. Du kan finde produkterne i forskellige prisklasser – både den eksklusive og lidt billigere variant. Det behøver derfor ikke at koste en formue at skifte greb og knopper ud. Se i vores udvalg og bliv inspireret til at finde den type, som passer til lige akkurat dine møbler eller låger.

Hvilke møbelgreb og møbelknopper skal du vælge?

Møbelknopper og møbelgreb findes i mange forskellige typer, materialer og design. F.eks. har vi møbelknopper i messing, børstet nikkel og træ i vores sortiment. Naturligvis er det spørgsmål om smag og behag, hvilket design og materiale du foretrækker, så det findes ikke som sådan et objektivt svar. Valget afhænger af, hvilken stil du har i hjemmet. Hvis du har en klassisk og elegant stil, er en møbelknop med messing et godt valg. Det samme er en møbelknop med porcelæn. Til en mere moderne og minimalistisk stil er en møbelknop med børstet nikkel eller i sort farve et fremragende valg.

Møbelknopper og greb passer typisk til bestemte lågetykkelser. Den maksimale lågetykkelse vil normalt fremgå af produktbeskrivelsen. Ofte er den maksimale lågetykkelse 22 mm, men det veksler fra produkt til produkt. Tjek derfor altid lige lågetykkelsen, før du køber knopperne. Møbelknopperne passer i øvrigt også til forskellige former for låger – f.eks. en køkkenlåge, skabslåge eller en låge til et natbord. Du kan enten vælge at indrette med den samme type møbelknop i hele rummet eller at skabe variation ved at vælge forskellige former for knopper til lågerne. At vælge den samme type og design af møbelknopper kan dog skabe en mere stringent stil.

Sådan kan du indrette din bolig med møbelknopper

Det er klart, at det er mest oplagt at bruge møbelknopper som netop greb på møbler. Men faktisk er der også mange andre anvendelsesmuligheder med møbelknopper. F.eks. kan du bruge dem som knager til dit tøj og overtøj. Bl.a. kan du bruge dem i en entre, soveværelse eller i et køkken. På denne måde kan du få knager med et flot look, der pynter i hjemmet. Du kan også kombinere forskellige design af møbelknopper for at skabe en varieret indretning. Sørg dog for at montere knopper godt fast til væggen med f.eks. rawlplugs, så de kan bære tungt overtøj.

Du kan også kombinere møbelknopper med andre former for boligtilbehør til dit hjem. Eksempelvis kan du tilføje hylder og hyldeknægte, som du kan bruge til opbevaring af tøj eller andre genstande. Derudover er spejle også en god tilføjelse til indretningen i hjemmet. Et spejl er uundværligt, når du lige skal se, hvordan tøjet sidder. Desuden pynter det i hjemmet. En anden måde at optimere indretningen på er ved at hænge billeder og plakater op. Her kan du hos Silvan finde et stort og varieret udvalg af billedrammer, som du kan putte dine yndlingsplakater ind i.