Stole

Kategorier
 Produkter
Liste
Galleri

En stol til hver funktion

Hos SILVAN finder du stole til enhver anledning, der alle har kvalitet og æstetik i højsæde. Hvad enten du mangler en stol til kontoret, nye stole til spisestuen eller et par klapstole til en festlig aften med mange gæster, kan du finde det her. Vores stole passer til mange stilarter, så de let kan finde sin plads i hjemmet. Med andre ord kan du let finde stole til mange rum og behov. Et par nye stole er også en nem måde til at give hjemmet et nyt udtryk og pifter let spisebordet og omgivelserne op. Flere af vores stole kan også stables eller klappes sammen. På den måde fylder de ikke så meget, når de ikke er i brug.

Uanset hvilken type stol du skal bruge, er det vigtigste, at du sidder godt om komfortabelt. Skalstole er typisk gode til spisebordet, da de er behagelige at sidde på i længere tid, og passer godt til mange hjem, med sit stilrene og enkle udtryk. Desuden er skalstole også lette at stable, hvilket også gør dem gode at have stående som reserve til gæster. Vi har også et stort udvalg af barstole, der passer godt til eksempelvis køkkenøen eller hjemmebaren. Næsten alle vores barstole kan reguleres i højden, så de passer til mange forskellige typer borde, og har et trin, som du kan hvile fødderne på. Du kan også finde et bredt udvalg af indstillelige og ergonomiske kontorstole med og uden armlæn.

Komfort i hverdagen

Det er essentielt at du sidder godt på din stol, og både spisebordet og skrivebordet er steder, hvor vi ofte sidder i lang tid af gangen. Særlige ved skrivebordet tilbringer vi mange timer hver dag. Det er derfor vigtigt, at du sidder godt uden at få spændinger i ryggen eller nakken. Hvad enten du skal bruge en kontorstol til hjemmekontoret, studieboligen eller til teenageværelset, kan du altid finde et bredt udvalg i SILVAN. Når du skal vælge en kontorstol, er det godt at overveje, hvor mange timer du sidder i den hver dag. Bruger du den i mange timer hver dag, har du måske i højere grad brug for en stol med ergonomisk komfort.

Uanset om du skal have en ny stol til spisebordet, gæsterne eller kontoret, er det vigtigt, at du sidder korrekt. Særligt ved skrivebordet er det vigtigt, at begge dine fødder har fuld kontakt til gulvet. Desuden bør du kunne føre en knytnæve bag knæhaserne, når du sidder på stolen. Vinklen på dine bukkede ben bør også altid være på mere end 90 grader, når du sidder på stolen. Er du i tvivl om, hvilken stol du skal vælge, hvad enten det er til spisebordet, skrivebordet eller klapstole til gæsterne, kan du altid besøge en af vores butikker. Her hjælper vi dig gerne med spørgsmål, så du kan finde de helt rette stole til netop dig og dit hjem.