Hylder & ophæng

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Ophæng til alle formål

I Silvan er det vigtigt for os at hjælpe dig godt på vej i dit ’gør-det-selv’ projekt, og derfor har vi også et bredt udvalg af både hylder og ophæng. Vores udvalg af ophæng spænder bredt, og vi har alt fra hyldeknægte til ophæng til fladskærm.

Hvis du har købt en ny fladskærm og ønsker at hænge det op på væggen, er det altid en god idé at undersøge vægten af tv’et, størrelsen af tv’et og ikke mindst behovet for indstilling. På den måde sikrer du dig at dit nye tv-ophæng kan holde til dit fladskærms-tv. Ud over ophæng til tv, har vi også et hav af forskellige ophæng til montering af hylder på væg. Vores hyldeknægte kommer i flere forskellige farver og designs, så du kan få lige præcis dem der passer til dit hjem. Som noget nyt tilbyder vi også læder stropper, som kan fungere som hyldeophæng. Med denne stilsikre løsning, kan du nemt og hurtigt pifte dit hjem op. Ud over ophæng til hylder, har også vi også forskellige ophæng til billeder, tablets og knagerækker.

Hylder til opbevaring

Hylder forvandler dine hvide vægge til et unikt sted at opbevare dine ting. Med vores brede udvalg af forskellige designs, er der helt sikkert noget, der falder i din smag og som passer ind i dit hjem. Vi tilbyder stilrene træhylder i eg, fyr, bøg og gran. Er du til det mere rustikke look, har vi også hylder i massiv egetræ som kan fås i flere forskellige længder og bredder, og vores egetræshylder bliver håndfremstillet af det fineste egetræ i Tyskland. Inden du køber din hylde, anbefaler vi altid at måle op hjemmefra, så du er helt sikker på, at du kommer hjem med en hylde der passer til din væg. Inden du køber en hylde, så find altid først ud af hvad hylden skal bruges til. Skal du f.eks. opbevare bøger på din hylde, så husk altid og køb en hylde der er dyb nok til dine bøger. Når du har anskaffet dig din ønskede hylde, anbringer du den på væggen med et vaterpas og afmærker med en streg på væggen. Herefter skal hyldens ophæng monteres, og her er det vigtigt at vurdere, om ens hylde har brug for flere end to ophæng som støtte. Det er vigtigt, at ophængene hverken er placeret for tæt eller for langt fra hinanden, da hylden ellers vil vippe eller bøje på midten. Du anbringer dit ophæng mod den streg, som du har tegnet fra tidligere, hvorefter du afmærker ophængets huller. Kontroller altid at dine ophæng er lodrette, før du afmærker de resterende huller. Herefter kan du bore hul i væggen, hvorefter du først monterer ophængene og derefter hylden oven på dine ophæng.