Knager og knagerækker

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skab orden med knager og knagerækker

Entreen er ofte det første rum dine gæster træder ind i og er derfor her du giver det første indtryk. Du kan hurtigt skabe et godt førstehåndsindtryk, ved at der er ryddeligt i rummet. Knager, knagerækker og stumtjenere er derfor utrolig praktiske entrémøbler, der kan være med til at skabe orden, så jakker, tasker og andet ikke ligger og flyder på gulvet.

Helheden i din indretning skabes gennem detaljerne og knager kan ofte være det, der er med til at sætte prikken over i´et i for eksempel entreen. Brug for eksempel knagerne som dekoration. I vores sortiment kan du finde helt runde og enkle knager i træ, træknopper, i forskellige farver og størrelser, som du kan hænge op i et mønster, så knagerne bliver et kunstværk i sig selv.

Du kan også bruge en træknop som knager til håndklæder eller viskestykker eller måske du leder efter ophængningsmuligheder til børneværelset. Vi tilbyder også klædekroge til for eksempel soveværelset eller knagerækker til døre. En knagerække du kan montere på døren er utrolig praktisk og pladsbesparende, da du på den måde kan gemme for eksempel badekåben, tasker med mere væk bag døren.

I kategorien kan du også finde et udvalg af bøjler så du kan hænge dit tøj pænt op på knagerækken eller knagerne, uden at det bliver krøllet.

Pladsbesparende stumtjener

Entreen er ikke altid det største rum i ens hjem og med en stumtjener kan du udnytte rummet lodret, så du ikke behøver at fylde væggene med knager og tøj. Stumtjenerens arme yder hurtigt hjælp, når du kommer hjem og skal have styr på jakken, tasken eller paraplyen.

En stumtjener kan også fungere som en skulptur i sig selv og pynte i rummet. Og i kombination med matchende entré bænk, knager eller knagerække, kan du gennemføre indretningen i entreen.

Traller er blevet populære i indretningen og her i sortimentet tilbyder vi også garderobemøbler i rustikke traller og galvaniserede rør, hvis du går efter den mere industrielle stil.

Tjek vores kategori ud, bliv inspireret og find den knagerække eller knager eller garderobemøbel, der passer bedt til dine behov. Vi har både knager og knagerækker i træ, knager i aluminium og stål samt runde knager og knagerækker med plads op til seks knager.