Isolering

{{facet.CurrentMin}} {{::facet.Currency}} {{facet.CurrentMax}} {{::facet.Currency}}

Udvalgte produkter

Mest populære

 Produkter
Liste
Galleri

Find den rigtige isolering

Når du skal isolere, er det vigtigt at du bruger den rette isolering. Hvad enten du skal bygge nyt, renovere eller efterisolere, kan du finde mange forskellige produkter her på siden. Vi har eksempelvis produkter til alt fra skillevægge, lofter eller gulve til skråvægskonstruktioner og etageadskillere. Der kan være mange grunde til at isolere, måske du er i gang med at bygge nyt, eller dit hus trænger til at blive efterisoleret. Nogle vælger også at isolere garager og skure, for at få et bedre klima. Det er især godt hvis du bruger det til opbevaring. Isolering kan også hjælpe på at dæmpe lydes gennemgang i husets konstruktion.

Når du skal i gang med isolering, er det altid en god ide at kontakte en professionel fagperson, hvis du er i tvivl om udførsel af isoleringen, eller hvilken type isolering du skal vælge. Isolering holder på varmen, og det vil også sige, at jo mere isolering du kan få plads til, desto bedre kan du spare på energien. Det er både godt for dig, din økonomi og miljøet. Først og fremmest er det en god ide, at overveje hvor det er bedst at isolere. Hvis du i forvejen har isoleret dit hus, eller eksempelvis skal i gang med at renovere, bør du overveje hvor det bedst kan betale sig at isolere. Oftest er det bedst at tilføje isolering i loftet, fordi varmen stiger opad. Ved at have en god isolering loftet fremfor væggene, kan du bedre holde på varmen.

Gode råd til isolering

Er du allerede i gang med at bygge om eller bygge nyt, er det en god ide at efterisolere nu hvor du er i gang. Husk også altid, at der er en række energikrav du skal tage hensyn til, når du går i gang med din isolering. Er du i tvivl om hvor du skal isolere, bør du altid kontakte en fagperson. Når du skal i gang med isolering er det en god ide at fokusere på de steder i din bolig, der i forvejen ikke har isolering. Eksempelvis giver det en bedre besparelse af isolere hele boligen, fremfor at have enkelte rum med ekstra isolering.

Der findes mange forskellige slags isolering og tykkelser. Skal du i gang med isolering af et gulv, der eksempelvis har plads til 150 mm bør du købe isolering der er 100 og 50 mm. Når du lægger isoleringen i gulvet bør du lægge dem forskudt, da samlingerne således ikke ligger oven på hinanden. På den måde kan du bedre holde på varmen. Selvom det er vigtigt med isolering i gulve og lofter, er det meget vigtig med en god isolering i dine vægge. Du bør isolere vægge med minimum 100 mm isolering. Har du plads til mere isolering, kan du sagtens gå op til 300 mm. På den måde kan du bedre holde på varmen og spare på energien.