Bitumen- & Eternittag

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Tagplader

Hos Silvan finder du de perfekte bitumplader til taget på dit legehus eller skur. Se vores store udvalg af bitumtag og få den perfekte overdækning her. Ønsker du en nem og effektiv overdækning af dit kolonihavehus, legehus eller brændeskur, som kan modstå alt slags vejr? Så er bitumen tagplader løsningen for dig. De er både billige i indkøb, nemme at montere, og så de har en utrolig lang holdbarhed med 15 års garanti mod vandgennemtrængning.

Bitumen tagplader, der også kendes som ondulineplader, er en let tagplade, der består af et holdbart materiale, som kan bruges næsten alle steder i verden uanset klima. De anvendes til små bygninger, typisk legehuse, carpote og meget mere. Bitumen tagplader er særligt kendt for deres lette vægt, billige pris og lange holdbarhed.

Hos Silvan finder du et stort udvalg af disse tagplader i bitumen, som du kan bruge til overdækning af alle småbygninger lige fra dit kolonihavehus, skur, redskabsrum, legehus, brændestabel eller til noget helt andet. Hvad enten du ønsker en bitumen tagrygning eller bitumen bølgeplader, finder du det her hos Silvan. Vi garanterer høj kvalitet og til skarpe priser for dig, som ønsker en effektiv overdækning til dit tag, der kan modstå selv regn og vind i mange år.

Bitumen bølgeplader

Vi har bitumentag i bølgeplader til dig, der ønsker en perfekt overdækning til dit kolonihavehus, redskabsrum, legehus eller brændestablen, som skal kunne modstå alt slags vejr. Hvis du også ønsker bølgeplader i bitumen, der kan dække for lys i selv et mørkt redskabsrum eller brændeskur, så er den gode og velkendte bølgeplade i bitumen derfor sagen for dig.

Bitumen bølgeplader er særligt nemme at montere, da du blot skal bruge helt almindeligt værktøj. Det eneste du behøver for at kunne montere pladerne, er en sav, en hammer og søm + eventuelt en kridtsnor. Hvis du ønsker at bruge bølgepladerne til en carport eller lignende formål, anbefales du at anvende et undertag til monteringen af tagpladerne grundet den store risiko for kondensdryp, som på denne pladetype kan indeholde tjærerester. Udover dette forhindrer et undertag også, at der dannes fygesne under taget. Det er dog ikke nødvendigt at anlægge et undertag, hvis der blot er tale om et legehus.

Med onduline pladen får du også et tag, hvor det ikke larmer særlig meget, når selv kraftig regn eller hagl banker ned på taget. Bitumen materialet er nemlig med til at gøre taget mere ”lyddødt”, hvilket giver dig både ro og fred i alt slags vejr.

Rias’ bitumtag i bølgelader fås i en særlig god kvalitet med 15 års garanti mod vandgennemtrængning samt 5 år på farvebestandighed. Den anbefalede taghældning er minimum 5 grader.

Rygning bitumen

Vi tilbyder også bitumen tagrygning i sort fra Rias, som bruges, når konstruktionen er lavet med kip-løsning. Denne tagrygning forhindrer, at både vand, sne og blade kommer ind under taget. Rygningen kan bukkes ind, så den passer til taghældninger fra 10 - 85 grader. Det er vigtigt, du husker at anvende en skumtætningsklods imellem Onduline pladen og rygningen.