Eternittag

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Hos SILVAN tilbyder vi et bredt udvalg af eternitplader i fibercement til både større tagplader og facader. Vi har blandt andet bølgeplader i eternit i flere forskellige profiler, farver, og størrelser fra Cembrit af både høj kvalitet og til skarpe priser.

Eternitplader har gennem mange år været utrolig populære til anlægning af tage på både parcelboliger, alment boligbyggeri, fritidshuse og meget andet. Et eternittag med eternitplader betegnes som et fibercementtag, der ved blanding med fibre giver det en langt højere styrke end eksempelvis beton. Dette gør eternitplader i fibercement ideelle som byggematerialer, da fibercementen er både let og stærkt. Eternittagplader har derfor mange forskellige anvendelsesmuligheder uanset formål.

Eternitplader i fibercement

Når du vælger at bruge eternitplader i fibercement til dit parcelhus eller industribygninger, kan du se frem til mange gode fordele. Fibercementen gør nemlig, at eternitpladerne har en særlig lang levetid – selv under hårde vejrbetingelser – som ikke kræver vedligeholdelse for at bevare fibercementens gode styrke. Eternitpladerne er derfor et vedligeholdelsesfrit materiale, hvilket bl.a. er en af grundende til, at produkter i fibercement er særligt populære til anvendelse i private boliger og i erhvervsbyggerier.

Derudover tillader fibercementens gode egenskaber, at boligen kan ånde, og den modstår også angreb fra både fugt og råd. Således bidrager eternittagplader positivt til et sundt indeklima i den pågældende bolig, hvor pladerne anlægges, da det reducerer risikoen for sundhedsskadelige svampedannelser. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da det er fremstillet af cement, vand, mineraler og fibre. En anden fordel ved eternitplader er, at de har en brandhæmmende virkning.

Eternit bølgeplader

Bølgeplader i eternit er særligt velegnede til større tagflader og anvendes typisk på parcelhuse, landejendomme og industribygninger, hvad enten man ønsker et klassisk eller moderne udtryk. Eternitbølgeladernes rene linjer giver desuden mulighed for mange anvendelsesformål, ikke blot som tagbeklædning men også som et dekorativt og funktionelt element på facader, som du ønsker at beklæde med en ensartet, neutral flade.

Bølgepladen bliver produceret med indstøbte strips, der erstatter det trædesikre underlag. Bølgepladerne monteres nemt på taget og anlægges uden undertag.

Vi tilbyder også eternitplader med en naturlig overflade, som gør det muligt at se fibrene og fibercementens naturlige skrukturer. Det er et mere råt materiale med naturlige farveforskelle, som giver taget en levende og stemningsfuld overflade med et unikt farvespil. Facaden vil med årene opnå en karakteristisk patina.

 

Eternitpladerne fås i farverne mørkegrå, sort, perle og flint i mange forskellige profildimensioner.