Loftstrapper

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skal du bruge en ny loftstrappe? Hos SILVAN får du et stort udvalg af loftstrapper i god kvalitet. Med en god loftstrappe kan du sikkert, hurtigt og ubesværet komme op på loftet, så du med rette kan bruge loftrummet til opbevaring. Loftstrappen er fastmonteret til loftlemmen og bliver skjulet oppe på loftet bag loftlemmen.

Pladsbesparende loftstrappe

En loftstrappe er en fantastisk løsning, hvis det eventuelt er småt med pladsen derhjemme. Trappen til loftet kan beskrives som en loftlem med en indbygget stige. Stigen skal ofte blot rulles eller trækkes ned, så du undgår store og klodsede trapper, der tager for meget plads.

Loftstrappen er især en god installation til huset, hvis du skal have hurtig adgang til loftsrummet eller eksempelvis undersøge og efterse loftet for skadedyr eller isoleringsproblemer. Loftstrapper er også markant sikrere end de gamle og vakkelvorne gulvstiger.

En af de mange fordele ved loftstrapper er de ofte dybe trin, der giver bedre balance og større sikkerhed samt pladsbesparelsen. Trappen skal ikke længere fylde i stuen eller stå i vejen bag døren, den kan gemmes væk på loftet, så du ikke ser den i hver dag. Derudover er loftstrappen skabt til formålet fremfor, eksempelvis, en gulvstige, der ikke kan give samme følelse af sikkerhed.