Indbrud & sikkerhed

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Bedre sikkerhed og færre bekymringer

Hos SILVAN synes vi, at sikkerhed i hjemmet er med til at skabe et trygt hjem. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige produkter, så du kan opnå bedre sikkerhed. Blandt andet kan du finde brandslukkere, sikringsprodukter, pengeskabe og nøglebokse. Sikkerhedsprodukter er både gavnlige i hjemmet, ligesom det også kan være tryghedsskabende i eksempelvis sommerhuset eller campingvognen. Hvilke sikkerhedsprodukter du har brug for kommer helt an på dine behov, og situationen du behøver det til.

Er du ude af hjemmet eller på ferie, kan det være rart at kunne låse personlige og vigtige genstande inde i et pengeskab. Det kan også være, at du ofte lader bagdøren stå åben, så der er fri adgang til eksempelvis hus- og bilnøgler. Her kan et nøgleskab med lås skabe tryghed. Nogle vælger også at placere en nøgleboks med lås i eksempelvis garagen eller udendørs på huset. På den måde har hele familien altid adgang til husets nøgler, selvom der er låst.

Bedre sikkerhed med en brandslukker

En ting, der kan hjælpe til at skabe ekstra god tryghed og sikkerhed i både hjemmet, sommerhuset, campingvognen eller på lystbåden, er en brandslukker. Med en brandslukker kan du slukke eller minimere de skader, som brand kan medføre. Vil du anskaffe dig en brandslukker, er det væsentligt at placere den et lettilgængeligt og centralt sted, hvor du let kan få fat i den. Det giver en bedre sikkerhed, hvis uheldet er ude.

Nogle steder kan det også være et krav at have en brandslukker. Så skal du eksempelvis på campingtur i udlandet, kan det være en god ide at undersøge om der er krav til at have en brandslukker, i de lande du vil besøge. Det kan dog altid anbefales at have en brandslukker med sig, da der ofte er tilknyttet gas til campingvognen. Desuden kan der også være letantændelige flader, hvorfor det kan øge trygheden og sikkerheden at have en brandslukker.