Elapparater

Alle Elapparater produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Rengøringsmaskiner til mange formål

I denne kategori kan du finde alle de el apparater, som du bruger i hverdagen. Vi har samlet de husholdningsapparater, der kan sættes til strøm. Med en køkkenmaskine kan du for eksempel let få hjælp til mange opgaver i køkkenet, når der skal røres, hakkes og blendes. Vi har også et stort udvalg af rengøringsmaskiner som støvsugere og robot gulvaskere, produkter til personlig pleje samt tilbehør til dine el apparater.

Køkkenmaskiner

Har du brug for en hjælpende hånd i køkkenet, så kan du finde en køkkenmaskine her. Med en køkkenmaskine kan du for eksempel let få hjælp til mange opgaver i køkkenet, når der skal røres, hakkes og blendes. Under køkkenmaskiner kan du blandt andet finde røremaskiner, kaffemaskiner, elkedel, miniovn og mobile kogeplader samt den populære Sodastream.

Hvilken køkkenmaskine du har brug for, kommer meget an på hvordan du plejer at bruge dit køkken. En god røremaskine er nærmest uundværlig i ethvert køkken og gør madlavningen til en leg. Desuden skåner du blandt andet også hænder og håndled med hjælp fra sådan en maskine. En elkedel er praktisk, når du skal koge vand og giver samtidig et bede energiforbrug end at koge vandet i en gryde og med en Sodastream kan du spare penge på at købe vand med brus ved at lave det selv.

Rengøringsmaskiner

Under vores rengøringsmaskiner finder du et stort udvalg af støvsugere. Du kan vælge i mellem den klassiske støvsuger med pose, poseløse støvsugere og robotstøvsugere. Uanset hvilken støvsuger du foretrækker, så kan en støvsuger hjælpe dig med en effektiv rengøring af dine gulve.

Det er også i vores El apparat kategori, at du finder tilbehør som støvsugerposer.

Vinduespudserrobot, gulvvaskerrobot og damprensere

Foruden støvsugere, kan du også finde rengøringsmaskiner, der kan hjælpe dig med rene vinduer uden striber eller hvad med en gulvvaskerrobot, der automatisk kan vaske dine gulve og kan styres og skemalægge gulvvasken via en app fra telefonen.

Blandt vores udvalg af rengøringsmaskiner, kan du også finde damprensere. Men en damprenser kan du rengøre dine gulve og tæpper helt uden brug af kemi. Damprenseren benytter af høj varme og et damptryk, der dræber 99,9% af alle bakterier og skånsomt fjerner både snavs, sæberester og kalk.

I denne kategori finder du også alt hvad du skal bruge af tilbehør og støvsugerposer til alle vores modeller. Vi har også et udvalg af produkter til personlig pleje. Her finder du barbermaskiner, skægtrimmere og hårtrimmere, så du altid kan tage dig godt ud.