Ledninger & kabler

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vores kabeltyper

Alle vores kabler er af høj kvalitet, og er beregnet til at kunne holde mange år ud i fremtiden. Hos os har vi alle de ledninger, som du skal bruge til diverse elinstallationer i dit hjem. Derudover tilbyder vi også ledninger og kabler der er udstyret med børnesikring som sørger for, at der ikke sker ulykker i hjemmet. Vores brede udvalg af ledninger og kabler betyder, at vi har noget til en hver smag – om det så kommer an på kvalitet eller design.

Vores E-line kabler er velegnet til lamper og andre el-installationer. Disse ledninger er til dig, der har brug for simple installationsledninger og som evt. har brug for lidt ekstra længde. Vores udvalg af ledninger og kabler indeholder også løsninger, der tillader installationer udendørs, indmuret eller nedgravet. Dog skal disse installationer udføres af en professionel elinstallatør.

Når der skal installeres ledninger og kabler i ens hjem, er løsningen som oftest at dække dem til med lister. Hos Silvan tilbyder vi ledninger og kabler i flere farver således, at en mere dekorativ løsning også er en mulighed. Med en ledning fra Halo Design får du en dekorativ ledning i enten tekstil, silicone, nylone eller plast, der ikke behøver at blive gemt væk med diverse lister og andre ledningsskjulere.

Ud over at sælge separate ledninger og kabler, tilbyder vi også fulde installationsløsninger i form af f.eks. vores telekit. Her medfølger både vægdåse, forlængerledning, hermafroditstik og kabelklips.

Få styr på dine ledninger og kabler

Har du efterhånden mistet overblikket over dine ledninger og kabler? Så er en kabeltromle måske løsningen for dig. Vores kabeltromler er udstyret med kabler i flere forskellige længder og størrelser, som på den måde gør det lettere for dig at holde overblik over dine kabler. En kabeltromle er til dig, der har brug for at trække strøm udenfor eller andetsteds, hvor der ikke er adgang til strømstik. I Silvan sætter vi stor ære i at rådgive vores kunder rigtigt. Når du køber en kabeltromle, er det vigtigt for os, at du anvender den korrekt. Vi minder altid vores kunder om, at det er vigtigt at rulle kabeltromlens ledning helt ud, da der ellers er risiko for, at ledningen bliver overophedet og brænder sammen. Hvis du vil vide mere om brugen af kabeltromler så skriv til os, eller kom forbi en af vores butikker.