Gulvlamper

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Dekorativ belysning

Trænger dit hjem til mere belysning, kan en gulvlampe være løsningen hvis du samtidig også ønsker at tilføje et nyt dekorativt element til dit hjem. Med en gulvlampe får du en ny lyskilde samtidig med, at du tilføjer et nyt indretningselement til din bolig. Vores gulvlamper er enten fremstillet af metal eller stål og fremstår på den måde tidløse og stilrene. Hvis du vælger at tilføje en gulvlampe som lyskilde til dit hjem, får du et eksklusivt lysdesign, der helt klart vil vække en masse opmærksomhed blandt dine gæster. I Silvan har alle vores gulvlamper et arkitektonisk præg der sørger for, at uanset hvilken lampe du vælge, så vil den uden tvivl tage sig godt ud i din bolig. Vælg imellem gulvlamper der enten har en enkel eller to lyskilder, og indstil belysningen så den passer til lige netop dig. Hvis du er i tvivl om, hvilken gulvlampe du skal vælge, så står vores medarbejdere altid klar til at hjælpe dig.

En fleksibel lyskilde

En gulvlampe har mange forskellige funktioner og kan anvendes som fleksibel lyskilde, da en gulvlampe nemt kan flyttes rundt og placeres forskellige steder i hjemmet. Blandt vores udvalg finder du forskellige gulvlamper, der har et hav af forskellige muligheder. Som beskrevet, kan en gulvlampe både anvendes som et dekorativ element, men også som en fleksibel lyskilde der kan placeres overalt i dit hjem. Det betyder altså, at vores gulvlamper som udgangspunkt har to funktioner, som består af en funktionel funktion og en dekorativ funktion.

Vælg din gulvlampe både efter behov og indretning

De fleste af vores gulvlamper har en enkel lyskilde som lyser opad. Denne form for belysning skaber hygge, og giver desuden et meget indirekte lys. Vores gulvlamper med to lyskilder tilbyder en ekstra lampe, der for de fleste fungerer som arbejdslys eller læselys. Den lille lyskilde kan du selv indstille efter behov og tilegner din gulvlampe to forskellige funktioner inden for belysning. Med denne multifunktionelle gulvlampe, har du altså to forskellige lyskilder i en og samme lampe, og du slipper altså for at skulle købe to forskellige lamper, da begge funktioner er samlet i en. Du kan let placere din gulvlampe overalt i dit hus, da det blot kræver en ledig stikkontakt. Samlet set er en gulvlampe en fleksibel lyskilde, der samtidig tilføjer et unikt indretningselement til din bolig.

Har du spørgsmål til vores gulvlamper, er du altid velkommen til at komme forbi en af vores butikker, hvor vi vil forsøge at rådgive dig bedst muligt.