Loftslamper

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Loftslamper til hele huset

Hos Silvan finder du et bredt udvalg af forskellige loftslamper. Vi har både pendler og loftslamper, der kan monteres direkte på loftet. Vores loftslamper imødekommer mange behov, og vi tilbyder både praktiske løsninger og mere dekorative loftslamper. Loftslamper er at finde i rigtig mange hjem, og det er ikke en tilfældighed. Loftslamper er rigtig gode lyskilder og tilføjer lys til store åbne rum som f.eks. en stue. Derudover er loftslamper smarte, da de ikke optager særligt meget plads i rummet, da de monteres direkte i loftet.

Vores pendler kan anvendes i flere forskellige sammenhæng, men er især populære hen over spisebordet eller sofabordet. Loftslamper er som oftest den primære lyskilde i de fleste rum, og derfor er det også vigtigt for os i Silvan, at vores loftslamper har en god kvalitet samtidig med, at de tager sig godt ud sammen med rummets andre elementer. Vores flotte loftslamper fra EGLO har et unikt design med en trådpendel, der gør sig godt ud sammen med en dekorationspære som f.eks. en glødepære. Har du lavt til loftet, eller ønsker du en anden loftslampe end en pendel, så kan en plafond måske være løsningen for dig. En plafond kan bruges som lyskilde i flere forskellige sammenhæng, men egner sig klart bedst til belysning i gang, værelse eller entré.

Tips til loftslamper

Inden du hænger dine loftslamper op, skal du altid først slukke for strømmen. På den måde sikrer du dig selv mod stød, og du kan arbejde stille og roligt med at montere dine nye loftslamper i loftet. Hvis dine loftslamper skal hænge direkte i ledningen som f.eks. et pendel, skal du altid sikre dig, at ledningen kan bære den loftslampe, som du skal til og hænge op. Dette afhænger af antallet af ledere i ledningen og dets tværsnit. Du skal også altid huske, at hvis ledningerne kommer ud af et rør i loftet eller fra en væg, så må du ikke montere dine loftslamper direkte heri. Du skal i stedet montere dine loftslamper på en krog eller i et lampeophæng, som bedre er i stand til at holde dine loftslamper oppe.

Skal dine loftslamper monteres i en roset i loftet, skal du være opmærksom på, at rosetten kan bære op til 5 kg, men det betyder nødvendigvis ikke, at ledningerne kan det. Derfor skal loftslamperne også her hænges op i et lampeophæng. Det kan også være, at dine loftslamper ikke skal hænge lige ved tilslutningsstedet i loftet eller væggen. Dette kræver igen blot, at du trækker strømmen derfra og bruger et lampeophæng til at hænge dine loftslamper i. Har du spørgsmål til, hvordan du hænger dine loftslamper op, kan du altid komme forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at rådgive dig.