Spots

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Spots til alle formål

Spots er en super god og anderledes måde hvorpå, du kan tilføje belysning til dit hjem. De fleste installerer spots i deres hjem enten i køkkenet eller i gangen. Spots anvender sig rigtig godt til steder, hvor man har brug for meget eller konkret lys, som netop kan være i køkkenet eller gangen. Vores spots fås i mange forskellige varianter og modeller, både som integreret belysning i loftet eller på en skinne med flere spots.

Vælger du vores spots der kommer på en skinne, kan du både vælge imellem og montere dem vandret eller lodret. Derudover er alle vores spots på skinner justerbare, så det altid er let at indstille lyset, så det passer til ens eget behov. Vores spots på skinner har et hav af forskellige indretningsmuligheder, der sikrer at du kan få det præcis, som du gerne vil have det.

Anvend spots til at sætte fokus på de elementer i dit hjem som du gerne vil fremhæve. Vores udvalg af spots i Silvan byder på spots som du kan montere direkte i dine reoler, så du på den måde kan sætte fokus på dine ting. Placer dine spots strategisk og sæt fokus på dine billeder og andet kunst i dit hjem. Vores spots med LED belysning er ideelle, som belysning til billeder og andre malerier. Har du brug for mere lys i garderobeskabet? Så kan du overveje at installere vores små LED spots med bevægelsessensor, som selv registrerer når du åbner og lukker lågen til dit skab. På den måde har du altid et godt overblik over dit tøj.

Tips køb af spots

Inden du går ud og køber dine nye spots, skal du altid undersøge, om du selv må installere dem, eller om du skal have en autoriseret elinstallatør til at gøre det. Alle vores spots på skinner må du gerne selv montere på væggen eller i loftet. Som udgangspunkt må du ikke selv installere indbygningsspots, da dette kræver en autoriseret elektriker med den rette certificering. Spots er ligesom så mange andre lamper varmeudviklende. For at undgå problemer med dette, er der nogle forskellige mærkater, du skal være opmærksom på, før du køber dine spots.

Er dine indbygningsspots markeret med et F betyder det, at spotten gerne må monteres på et brandbart underlag. Dette kunne f.eks. være et listeloft. Du skal dog altid være opmærksom på, at det ikke betyder at spotten gerne må være i kontakt med isoleringen. Udgør mærkatet et F, med et stort kryds henover betyder det, at spottene ikke er godkendt til at blive monteret på et brandbart underlag. Det sidste mærkat, som du bør kende til, inden du køber dine spots, er et F med en såkaldt hat henover. Dette betyder, at spotten gerne må monteres på et brandbart underlag og være i berøring med isoleringen. Inden du køber dine spots er det også altid en god idé at overveje ens behov, så man er sikker på, at man kommer hjem med de helt rigtige spots. Vores udvalg indebærer både spots med LED belysning eller halogenpærer. Med LED belysning i dine spots får du en pære der tænder med det sammen, og ikke har brug for at varme op som f.eks. en sparepære har. Derudover er der også rigtig mange penge at spare med LED belysning, i forhold til halogenpærer.

Har du spørgsmål til dine spots, så står vi altid klar til at hjælpe dig.