Væglamper

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Væglamper til alle formål

I Silvan har vi væglamper til alle rummene i din bolig. Har du brug for læselys til dit soveværelse eller mangler du en ekstra lyskilde i stuen, kan en væglampe være løsningen for dig. Alle vores væglamper er lette at montere og kræver blot en strømforsyning i nærheden. Væglamper er fleksible lyskilder, der som oftest har et justerbart hoved, så du kan indstille lyset i den retning som du ønsker. Derudover sidder afbryderen altid direkte på lampen eller på ledningen, så du aldrig skal bevæge dig længere væk for at slukke for lyset. Dette gør væglamper til den ideelle løsning til f.eks. dit soveværelse, hvor du kan slukke lyset direkte fra sengen, uden at skulle rejse dig op.

Vores brede udvalg af væglamper inkluderer også væglamper der er beregnet til at hænge i fugtige omgivelser, som f.eks. badeværelset. Installer vores Phillips MyBathroom Hydrate væglampe som er tætnet mod fugt, og oplev hvordan lampens behagelige hvide lys passer præcist til din hudfarve. Vi anbefaler at hænge lampen over dit spejl på badeværelset, så du altid har den perfekte belysning. Vores væglamper henvender sig til alle aldre, og derfor har vi også forskellige natlamper med disneyfigurer, som let kan monteres på børneværelset. Med en bevægelsessensor tænder disse væglamper for et blidt lys, så dit barn kan føle sig tryg hele natten.

Skab fokus på dine billeder og andet kunst i dit hjem med LED væglamper. Monter dine væglamper over dine billeder, og oplev hvordan dine billeder eksponeres for lys. På den måde kan du også nyde dine billeder, når dagsbelysningen ikke tillader det.

Tips til ophængning af dine væglamper

Når du skal hænge dine væglamper op, er det altid godt at være godt forberedt. Fastgørelse af væglamper på væggen, afhænger af typen på din væg. Skal dine væglamper monteres på en væg af beton, skal du bore i væggen og bruge rawplugs. Skal dine væglamper monteres på en væg af gips, skal du bruge gipsplugs. Sørg altid for at undersøge om din væg har bæreevne nok, til at kunne holde dine væglamper. Dette gælder især, hvis du ønsker at montere dine væglamper på en gipsvæg. Inden du hænger dine væglamper op, er det også en god idé, at sikre sig hvor strømmen skal komme fra.

Skal dine væglamper hænges op langt væk fra en stikkontakt, risikerer du at ledningen ikke er lang nok. Dette er som sådan ikke et stort problem, du skal bare være klar på, at der derudover også skal laves en del elarbejde, eftersom der skal trækkes ledninger fra strømstikket. Har du spørgsmål til montering af dine væglamper, kan du altid komme forbi en af vores butikker, hvor vi står klar til at rådgive dig.