Indendørs julebelysning

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Indendørs julebelysning

Inden længe står julen for døren og det er tid til at hygge indendørs. Julen er forbundet med en række traditioner, som blandt andet indebærer op pyntning af boligen og en måde du kan få julestemningen ind i hjemmet, er med flotte lyskæder og lysestager til LED og stearinlys.

Lys i vintermørket

Det er hyggeligt at tænde lys, når mørket begynder at sænke sig udenfor og du kan nemt skabe hyggebelysning indenfor med flotte lyskæder og dekorative lysestager, som både pynter men samtidig også hjælper på humøret i vinterens kulde og mørke. Uanset om du er til levende stearinlys eller LED-lys har vi et stort udvalg af begge dele.

Lys til juletræet

Mangler du lys til juletræet kan du desuden finde både forskellige lyskæder til indendørs brug, trådløse LED kernelys eller hvad med en flot, lysende stjerne til træets top.

Energibesparende LED julelys

Er du ikke så meget til de levende lys, så kan du i stedet benytte dig af LED-lys, som ligner den ægte vare. En del af vores LED lys er beklædt med stearin og alle ´brænder` de med en meget realistisk flamme men lysene benytter i stedet batterier. Du kan derfor trygt have sådanne lys stående, da de ikke udskiller nogen skadelige partikler og der er desuden ingen brandfare ved LED lysene.  Mange LED-lys har desuden en smart timer funktion, så du kan indstille lyset til selv at slukke efter et par antal timer.

Vores lyskæder er også med LED lys, som betyder at de er yderst strømbesparende, da LED lys er billigt i drift. LED pærer bruger for eksempel ca. 25% mindre i strøm en almindelige sparepærer.

I vores udvalg af LED lys, kan du udover lyskæder også finde den klassiske julestage i rød- eller hvidmalet træ og med LED lys, som vil pynte i enhver vindueskarm og stråle både inde men også ud gennem vinduet.

Der er mange fordele ved LED-lys. LED pærer har for eksempel en længere levetid end andre lyspærer og du kan derfor bruge din julebelysning igen og igen år efter år.