LED & Halogen pærer

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Vælg den rigtige LED pære

LED står for ’lys emitterende diode’ hvilket betyder, at LED er en elektronisk diode som omdanner strøm til lys. Som udgangspunkt skelner man mellem to forskellige LED pærer, der har indflydelse på lysets fald. Der er tale om spots, som er retningsbestemt lys, overfor ikke retningsbestemt lys, som lyser bredt i flere retninger. Der er mange fordele ved at vælge LED pærer frem for halogenpærer som lyskilde. For det første har LED pærer et lavt energiforbrug, som selvfølgelig betyder, at der er penge at spare. Derudover har LED pærer en lang levetid – faktisk helt op til 25 år. Dette skyldes, at LED pærer ikke udvikler påfaldende varme, og på den måde er slitagen minimal. Inden du køber LED pærer til dit hjem, er det altid en god idé at gøre sig en række overvejelser.

I Silvan tilbyder vi en lang række af forskellige LED pærer, så du kan få den rigtige belysning i hele dit hjem. Vi tilbyder f.eks. LED pærer i form af Phillips Hue, hvor du kan styre lyset i dit hjem gennem din smartphone. På den måde kan du altid fjernbetjene dine LED pærer uafhængig af, hvor du befinder dig. Med denne nye teknologi, kan du endda indstille dine lyskilder til, at tænde inden du kommer hjem, og slukke igen automatisk når du forlader hjemmet. Vi har også LED pærer i form af lightstrips, hvis du ønsker en mere indirekte og intim belysning. Du kan f.eks. montere en lightstrip under soklen på din køkkendisk, for at undgå en direkte belysning. Har du lyst til at høre mere om vores fleksible løsninger med LED pærer, så kom forbi til en snak i en af vores butikker.

Halogenpærer

Ligesom LED pærer, findes halogenpærer også i to typer. Vi skelner igen mellem retningsbestemt lys, altså spots og ikke retningsbestemt lys, der lyser mere bredt. Der er både fordele og ulemper ved halogenpærer som lyskilde.

Som udgangspunkt er halogenpærer dyrere end LED pærer, og dette skyldes deres meget høje energiforbrug. Halogenpærer bruger næsten lige så meget strøm som en glødepære og har en meget kort levetid i forhold til LED pærer. Derudover bliver halogenpærer også meget varm, som selvfølgelig ikke er hensigtsmæssigt, hvis man har små børn i hjemmet, da der kan være risiko for, at de kan brænde sig på pærerne. En klar fordel ved halogenpærer er, at de har et godt og farvegivende lys. Derfor kan halogenpærer være gode til rum, hvor farvernes gengivelse samt detaljer er vigtige. Vores halogenpærer er fra mærket Phillips og har et strålende og naturligt lys, som kan dæmpes. Derudover har alle vores halogenpære en levetid, der er dobbelt så lang som en glødepæres.

HUSK: Med led og halogenpærer kan man ikke sammenligne watt-forbruget med lysmængden, da der er tale om to helt forskellige teknologier.