Philips Hue

Med Philips Hue får du mulighed for at kontrollere lyset i hjemmet blot ved hjælp af din smartphone. I Silvan finder du et bredt udvalg af produkter fra Philips Hue – skab f.eks. oplyste og hyggelige uderum med Philips Hue udendørs belysning, eller sæt den helt rigtige stemning i stuerne med flotte loftslamper eller væglamper. Du finder også indbygningsspots fra Philips Hue, der kombinerer elegant design og funktion. I vores sortiment finder du også de populære Philips Hue lightstrips, der kan skifte farve samt LED-pærer og tilbehør som Philips Hue Bridge, bevægelsessensor og trådløs lysdæmper. Ta’ et kig og opgradér belysningen i dit hjem med Philips Hue.

Alle Philips Hue produkter
Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Philips Hue – intelligent belysning til ude og inde

Philips er et kendt mærke i vores bevidsthed, når det gælder belysning. I over 100 år har Philips arbejdet med belysning. Philips har fulgt med den teknologiske udvikling og ved at forbinde lys til netværk, software sensorer og IoT platforme, har de åbnet døren til en smartere verden, hvor lys ikke blot er lys.

Her kan du finde vores udvalg af Philips belysning til hjemmet, både inden- og udendørs belysning. Er du på udkig efter stilfulde lamper, energispare pærer eller intelligent belysning, kan du finde det i her.

Philips Hue - smart og trådløs belysning til dit hjem

Philips Hue er det intelligente belysning til dit hjem, som du betjener via en app på din mobil eller tablet. Om du er til iPhone eller Android, har du med Philips Hue mulighed for at tænde, slukke, dæmpe eller skifte farve på din belysning med kun et tryk.

Med Philips Hue behøver du ikke af udskifte dine lamper. Det eneste du behøver er, at udskifte pærerne til Hue pærer. Hue pærerne er med LED og har derfor et meget lavt strømforbrug.

Første gang du installerer Philips Hue i dit hjem, skal du have et Philips Hue starter kit med en bridge, hvor du tilslutter alt dit Philips Hue udstyr via dit wifi og Philips Hue appen.

3 forskellige lysserier til forskellig belysning

Med Philips Hue kan du få tre forskellige lysserier og få belysning til hverdag som til fest. Hue White giver et almindeligt varmt og hvidt lys, som med almindelige lyskilder men som kan styres via din smartphone.         

Med White Ambience, kan du indstille dit lys fra et koldt, blåhvidt lys over til de mere varme hvide toner. På den måde kan du hurtigt indstille lyset, alt efter om du skal sidde og koncentrere dig og arbejde eller om du skal hygge dig i sofaen.

Udover de hvide nuancer, kan du med Philips Hue Color, indstille dit lys til farver som rød gul, grøn og blå, som kan være ideelt, når du skal holde fest. 

Smart Home kompatibelt lyssystem

Philips Hue er kompatibel med en række forskellige Smart Home systemer, som Apple Home Kit, Google Home, Amazon Echo med flere.

Idet at Phillips Hue understøtter Apples Home Kit teknologi, gør at du for eksempel ved hjælp af den stemmestyrede assistent Siri, kan bede Siri om at slukke, tænde eller dæmpe lyset, bare ved at tale til din telefon.

Mange tredjepartsleverandører har desuden lavet apps, der er kompatible med Philips Hue. Du kan for eksempel få dine Hue pærer til at blinke i takt med musikken eller hvad med at koble dine Hue pærer sammen med en vejr-app, som automatisk skruer op for lyset, hvis det bliver skyet uden for.

Du kan også altid tilgå din Hue belysning via internettet, når du for eksempel sidder på feriedestinationen. Hvis du så skulle have glemt og slukke lyset inden du tog hjemmefra, kan du gøre det via et login og password på hjemmesiden.