Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Philips Hue – intelligent belysning til både ude og inde

Er du vild med teknologi? Og er du samtidigt vild med, at hverdagen er let og komfortabel? Så skal du se nærmere på Philips Hue. Det smarte system giver dig nemlig mulighed for at kontrollere din belysning, helt som vil – både udendørs og indendørs. Du kan både købe lamper, der har indbygget Philips Hue-lyskilde. Men du kan også vælge at bruge dine eksisterende lamper og blot sætte Philips Hue-pærer i. Så får du stadig alle fordelene, og du kan bruge lige præcis de lamper, du ønsker. Philips Hue-systemet giver dig altså stor frihed til at vælge den bedste løsning for dig.

Philips Hue-indendørs belysning

Med Philips Hue får du mulighed for at gøre al din indendørs belysning til smart-belysning. Du finder nemlig alt i både loftslamper, pendel-lamper, indbygningsspots, badeværelseslamper, lightstrips og spotlamper. Du kan derfor installere lamper i ethvert rum, som du selv kan styre – enten via Bluetooth eller via app sammen med en Bridge. Til langt de fleste indendørslamper medfølger der en Dimmer Switch. Det er en trådløs lysdæmper, så du let kan både tænde, slukke og dæmpe lyset på afstand. Der er altså masser af komfort at hente ved at bruge Philips Hue-lamper som en del af din indendørs belysning.

Philips Hue-udendørs belysning

Det er ikke kun indendørs, du kan få glæde af Philips Hue-systemet. I Silvan finder du nemlig også et stort udvalg af udendørs lamper fra Philips Hue. Skab lys i haven med bedlamper, der er ideelle som belysning langs indkørslen og havegange. Eller skab flotte effekter med udendørs spotlamper. Sæt dem f.eks. til at lyse op mod et stort træ i haven – det giver et rigtig fint spil. Der findes også flere forskellige udendørs væglamper med den smarte teknologi. Så når det kommer til udendørs belysning, er der altså også et væld af muligheder for at gøre det smart.

Kom godt i gang med et startsæt

Der er mange steder at starte, når det kommer til at installere smart-belysning i hjemmet. Et godt sted at begynde, er med et Philips Hue-startsæt. De fås i forskellige varianter – nogle, der giver farvet lys, andre med almindeligt hvidt lys. Alle startsæt kommer med minimum 1 Philips Hue-pære. Herefter er det et spørgsmål om hvilket tilbehør, du ønsker. Nogle af sættene kommer nemlig blot med en pære og en Dimmer Switch, pærer og en Bridge eller et komplet sæt med både pærer, Dimmer Switch og Bridge. Hvilket Philips Hue-startsæt du skal vælge afhænger altså af, hvilke funktioner du ønsker og har brug for.

Sådan sætter du dit Philips Hue-system op med en Bridge

Som det første er det altså en god idé at anskaffe dig et Philips Hue-startsæt. Og herunder får du en hurtig guide til, hvordan du sætter systemet op, når du vælger et startsæt inkl. en Bridge. Husk dog altid at læse vejledningen grundigt, inden du går i gang.

  1. Montér pærer og andre lamper der, hvor du ønsker og har brug for dem. Når pærerne er sat i, og lamperne er tilsluttet, kan du tænde og slukke dem helt som normale pærer og lamper.

  2. Så er det tid til at tilslutte din Philips Hue Bridge. Sæt den til strøm i nærheden af routeren til internettet.

  3. Slut Bridgen til din router ved hjælp af netværkskablet, der medfølger. Tænd så for Bridgen, afvent, at alle 3 lys lyser op. Så er den klar.

  4. Hent og installér så Philips Hue-appen på din Android eller iOS-mobil. Tænd for dine Philips Hue-lamper og de lamper, hvor du har Philips Hue-pærer siddende.

  5. Åbn app’en, opret forbindelse til din bridge – nu er du klar til at kontrollere alle dine Philips Hue-produkter i boligen. Du kan nu udnytte alle de mange funktioner og indstillinger – god fornøjelse!

Philips Hue-pærer – belysning som du vil have det

Hvis du gerne vil inkludere dine eksisterende lamper i det smarte Philips Hue-system, finder du i vores sortiment også et stort udvalg af Philips Hue-pærer. De fås i et utal af varianter – både med stor fatning, lille fatning, som kertepærer, dekorationspærer og spotpærer med GU10-fatning. Du finder derfor altid en type pære, der kan passe i netop de lamper, du har derhjemme. Du kan vælge mellem pærer, der kan skifte mellem et væld af farver og pærer, der kan skifte mellem flere forskellige hvide farver. Du kan altså bruge dem overalt i hjemmet – både som stemningsbelysning, og til når der skal være fest og farver.

Husk en Bridge, bevægelsessensor og andet tilbehør

Som de fleste andre smart-systemer, har Philips Hue også et godt udvalg af forskelligt tilbehør, der gør oplevelsen og brugervenligheden endnu bedre. Det nok mest omtalte tilbehør er Philips Hue Bridge. Med den kan du nemlig koble helt op til 50 enheder sammen. Du tilkobler den blot til strøm og til din router, så åbner det op for en verden af styringsmuligheder for alle dine Philips Hue-produkter. Derudover kan du også tilkoble en bevægelsessensor. Sammen med en Bridge kan du, via appen, styre både hvornår lamperne skal tænde i forhold til hvor mørkt det er udenfor. Og også med hvilken styrke de skal tænde på forskellige tidspunkter på dagen.

Du kan også tilkøbe en Philips Hue Dimmer Switch. Fra den kan du styre op til 10 Philips Hue-lyskilder. Det er en helt trådløs installation, hvor du blot monterer selve vægpladen hvor du vil på væggen – den er selvklæbende. Selve lysdæmperen, eller fjernbetjeningen, er magnetisk. Du kan derfor enten lade den sidde i vægpladen på væggen, på en anden magnetisk overflade, eller du kan tage den med dig, så du let kan både tænde, slukke og dæmpe lyset, når du daser i sofaen. Dimmer Switchen har 4 forudindstillede lystemaer. Og sammen med en Bridge kan du tilpasse lysdæmperen og skabe dine egne lystemaer og -indstillinger. Der er altså et hav af muligheder for at udvide systemet med Philips Hue-tilbehør.