Philips Hue startsæt

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Philips Hue-startsæt – kom godt i gang med smart-belysningen

Vil du gerne opgradere din belysning i hjemmet? Og er du glad for smart-teknologi? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Med et Philips Hue-startsæt, eller starter kit, kommer du hurtigt og let i gang med det smarte system. Her kan du nemlig vælge mellem flere forskellige sæt, der indeholder forskelligt tilbehør. På den måde kan du vælge det sæt, der passer bedst til dine behov. Du finder f.eks. sæt med pærer og en Dimmer Switch, sæt med pærer og en Bridge og sæt med både pærer, Dimmer Switch og Bridge.

Alt afhængigt af dit behov, og hvor mange muligheder du vil have for at justere og kontrollere din belysning, bør du overveje, om du har brug for et sæt, der indeholder en Bridge. Det er nemlig den, der giver adgang til et hav af muligheder for at skabe brugerdefinerede indstillinger til din belysning. Du kan dog også sagtens starte ud med et sæt med en Dimmer Switch, der er en trådløs, batteridrevet lysdæmper. Med den kan du tænde, slukke og skrue op og ned for lyset, imens du ligger på sofaen, sidder ved middagsbordet eller noget helt tredje. Læs mere om de forskellige Philips Hue-startsæt herunder.

Starter-kit med pærer og Dimmer Switch

Et af de mere enkle startsæt er et, hvor du blot får pære og en Dimmer Switch. En Dimmer Switch er en batteridrevet, trådløs lysdæmper, der taler sammen med pærerne i sættet. Tænd, sluk og skru op og ned for lysstyrken ved hjælp af lysdæmperen. Den kræver ingen særlig installation for at montere. Med i startsættet kommer der en holder til lysdæmper-fjernbetjeningen. Den har tape på bagsiden, som du kan montere på enhver ren, flad overflade. Selve fjernbetjeningen er også magnetisk. Du kan altså enten lade den sidde i holderen, sætte den på en magnetisk overflade eller tage den med rundt i hjemmet – så har du den altid ved hånden.

Starter-kit med pærer og Bridge

Du kan også vælge at Philips Hue-startsæt, der indeholder pærer og en Bridge. Her starter du ud med pakke, der giver dig rigtig mange muligheder for at bygge videre. Til en Bridge kan du nemlig tilkoble helt op til 50 Philips Hue-lyskilder. Der er altså rig mulighed for senere hen at tilkøbe flere forskellige produkter. Ved hjælp af en Bridge og Philips Hue-appen kan du indstille din belysning præcis efter dine præferencer, rum for rum. Styr belysningen via din smartphone eller tablet. Og afhængigt af den serie af pærer, der følger med startsættet, kan du også skifte farve på lyset, så det passer perfekt til enhver anledning.

Starter-kit med pærer, Dimmer Switch og Bridge

Hvis du ønsker at starte ud med hele pakken fra start, bør du gå efter det Philips Hue-startsæt, der indeholder både pærer, en Dimmer Switch og en Bridge. Med det får du alle muligheder for at skræddersy din belysning, så den passer præcis til dine behov. Styr det hele over appen på din smartphone eller tablet, både når du er hjemme, og når du er ude af huset. Du kan vælge mellem sæt, der indeholder pærer fra White-serien, White Ambiance-serien og White and Color Ambiance-serien. Der er derfor enhver mulighed for at få det, lige som du vil have det.

Vælg den rigtige type pære i dit Philips Hue-startsæt

Når du skal vælge det rigtige Philips Hue-startsæt for dig, er det ikke kun mængden af tilbehør, du skal tage stilling til. De forskellige starter kits kommer nemlig med pærer fra 3 forskellige serier: White, White Ambiance og White and Color Ambiance. De har hver især forskellige egenskaber, som du kan arbejde ind i det intelligente system. Læs mere om forskellen på de tre typer pærer herunder, og bliv klogere på, hvilket startsæt, du skal vælge.

Philips Hue White-pærer

Philips Hue White-serien er almindelige, dæmpbare pærer, der har et varmt hvidt lys. Her kan du altså blot skrue op og ned for lyset – enten ved hjælp af en medfølgende Dimmer Switch eller Bridge, eller ved hjælp af en eksisterende dæmper-kontakt. Lyset forbliver i en varm-hvid tone, der er behagelig, og som kan bruges i ethvert rum i hjemmet. I vores sortiment kan du vælge mellem White-startsæt med pærer og Dimmer Switch, med pærer og Bridge samt et sæt med både pærer, Dimmer Switch og Bridge – pærerne kommer med den almindelige E27-fatning.

Philips Hue White Ambiance-pærer

Med en startpakke, der indeholder Philips Hue White Ambiance-pærer, får du pærer, der kan skifte mellem nuancer af hvid. De skifter altså fra en frisk, kølig hvid til en varm og gylden hvid farve. Du kan f.eks. bruge det mere klare, kølige lys om morgenen og det mere afdæmpede, bløde lys om aftenen. Også her kan du vælge mellem forskellige sæt; et sæt med pærer og Dimmer Switch og et sæt med både pærer, Dimmer Switch og Bridge. Pærerne i sættene er med E27-fatning. Pærerne i White Ambiance-serien er naturligvis også dæmpbare samtidigt med, at de kan ændre farve.

Philips Hue White and Color Ambiance-pærer

Sidst, men ikke mindst, kan du også få et Philips Hue starter kit med pærer fra White and Color Ambiance-serien. Her får du mulighed for at vælge mellem intet mindre end 16 millioner forskellige farver. Pærerne er igen dæmpbare i lysstyrke, men du kan altså også vælge mellem et hav af farver til enhver anledning. Her har du også mulighed for at vælge mellem sæt med forskelligt tilbehør. Vælg f.eks. mellem sæt med pærer og en Bridge, eller et sæt med pærer, Dimmer Switch og Bridge. Pærerne i sættene fås med enten GU10-fatning eller E27-fatning.