Philips Hue tilbehør

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Få mest ud af din smart-belysning med tilbehør til Philips Hue

Vi kender godt ordsproget; man skal aldrig gå ned på udstyr. Og det gælder bestemt også for Philips Hue. Selvom systemet er intelligent i sig selv, får du meget mere ud af det med det rigtige tilbehør. Hvis du ikke fra start har fået købt et startsæt med alt tilbehør, er der ingen grundt til panik. Du kan nemlig altid udvide dit system med netop det Philips Hue-tilbehør, der passer bedst til dine behov. I Silvan finder du smart tilbehør, såsom Motion-bevægelsessensoren, Dimmer Switchen, en Smart Plug og sidst men ikke mindst, Philips Hue Bridge.

Bridgen er hjernen i hele systemet, og det er den, der åbner op for alle de mange muligheder for at skræddersy din belysning. Sammen med den får du også meget mere ud af både det funktionelle Smart Plug, hvor du kan sætte timer på din belysning, bevægelsessensoren samt din Dimmer Switch. Med en Bridge kan du justere indstillingerne på alt dit tilbehør let og hurtigt via Philips Hue-appen. Så kan du styre og planlægge din belysning via din smartphone eller tablet – endda også, når du er ude af huset. Så bliver det ikke meget lettere eller smartere.

Forbind op til 50 produkter med en Philips Hue Bridge

Philips Hue Bridgen er den centrale enhed i hele smart-systemet. Den åbner op for alle de mange funktioner, du kan gøre brug af i Philips Hue-teknologien. Du kan styre op til 50 lyskilder, både ude og inde, med en Bridge. Du kan inddele dine udendørs og indendørs lyskilder i rum og zoner. Her kan du så vælge forudindstillede eller dine egne, brugerdefinerede lysindstillinger til hvert rum. På den måde kan du skabe præcis den stemning, du ønsker i det givne rum. Derudover kan du synkronisere dine skærme med dine lyskilder, så de spiller sammen med film, spil og lignende – det kræver dog en Philips Hue Play HDMI Sync Box.

Med en Bridge kan du også indstille lamper og pærer til at tænde, når du nærmer dig dit hjem. Du kan indstille dem til at tænde stille og roligt, når du skal til at vågne, eller til langsomt at dæmpes, når du skal til at sove. Bridgen taler sammen med de andre lyskilder ved hjælp af Zigbee-teknologien. De sender Zigbee-signalet mellem hinanden, og du kan stadig styre lyskilderne, selvom dit internet skulle gå ned. Hvis internettet går ned, kan du dog ikke fjernstyre dine enheder via appen uden for hjemmet, da den funktion kræver internet. Du kan bruge din Bridge sammen med alle Philips Hue-lyskilder – også dem, der er Bluetooth-kompatible. Den kommer inkl. Ethernet-netværkskabel og strømadaptor.

Hvad kan en Philips Hue Bridge?

  • Styre op til 50 lyskilder
  • Inddele lyskilder i rum og zoner
  • Synkroniseres med skærme for fede effekter
  • Automatisere din belysning
  • Fungere uden internet – dog ikke ved fjernstyring uden for hjemmet

Bevægelsessensor – trygt og bekvemt

Til Philips Hue-systemet kan du også tilkoble en Motion-bevægelsessensor. Det er en rigtig praktisk løsning, mange steder i boligen. Kommer du f.eks. igennem gangen med favnen fuld af vasketøj, eller har du snavsede fingre fra havearbejdet? Lad bevægelsessensoren tænde lyset for dig. Den er batteridrevet, så du kan montere den hvor som helst, så længe det er inde for rækkevidde af din opsætning. Jo højere du placerer den, jo bredere et område kan den registrere. Montér den, hvor du vil, enten ved hjælp af et magnetisk beslag, eller sæt den fast med en enkelt skrue.

Motion-bevægelsessensoren skal tilkobles en Philips Hue Bridge. Herigennem kan du i appen justere bevægelsessensoren og indstille den til at reagere forskelligt afhængigt af tidspunktet på dagen. Sæt f.eks. lyset til at være lyst og køligt om morgenen, og mere varmt og gyldent om aftenen, hvis du har Philips Hue-pærer fra White Ambiance-serien. Den kan indstilles til at styre enten én enkelt lyskilde, op til hele tre rum eller hele dit Philips Hue-system – der er masser af muligheder.

Dimmer Switch – kontrollér lyset med en trådløs lysdæmper

Med Philips Hue-systemet kan du naturligvis også let og hurtigt dæmpe belysningen ved hjælp af en Dimmer Switch. Det er en trådløs, batteridrevet lysdæmper, der ikke kræver nogen form for elektrisk installation at montere. Selve holderen til fjernbetjeningen kommer med tape på bagsiden, så du let kan klæbe den fast til hvilken som helst flad overflade. Du kan også skrue den fast med de medfølgende skruer. Derudover er fjernbetjeningen magnetisk, så du kan fæstne den på enhver magnetisk overflade. Til hverdag kan du lade lysdæmperen hænge på sin plads i holderen, eller tage den med rundt i hjemmet, så du altid har den lige ved hånden.

Der to måder, hvorpå du kan bruge en Dimmer Switch. Du kan nemlig bruge den alene, sammen med Bluetooth-styrede Philips Hue-produkter, eller sammen med en Bridge. Med Bluetooth har du mulighed for at tænde, slukke og skrue op og ned for lyset ved hjælp af kontakten. Bruger du den sammen med en Bridge, kan du via Hue-appen justere indstillingerne for din Dimmer Switch og sætte forskellige lysscener i rummene. Med en Dimmer Switch fra Philips Hue får du mulighed for at gøre den intelligente belysning endnu lettere at kontrollere – uden du behøver din telefon eller tablet.