Philips Hue udendørs belysning

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Philips Hue udendørs belysning – ta’ teknologien med udenfor

Har du brug for udendørs belysning? Og er du vild med smart-home-teknologier? Så skal du se nærmere på Philips Hue. Den smarte teknologi er nemlig ikke kun til indendørs brug. I Silvan finder du et stort udvalg af udendørslamper fra Philips Hue, som du kan styre lige så let som din indendørs smart-belysning. Det er en perfekt løsning, hvis du gerne bare vil have, at lyset kører helt automatisk – uden du skal huske at tænde det, slukke det eller bøvle med timere, der kan tænde det automatisk, når du er ude eller på ferie.

Kobl din Philips Hue udendørs belysning til en Bridge, og så har du alle fordelene og mulighederne lige ved hånden på din smartphone eller tablet ved hjælp af app’en. I vores sortiment finder du flere forskellige typer af udendørslamper fra Philips Hue. Du finder f.eks. udendørs spots, væglamper, havelamper og bedlamper. Derudover finder du også LED-strips til udendørs brug. Men dem kan du lave diskrete og flotte effekter rundt i haven og omkring din bolig. Du finder altså enhver form for udendørs belysning, som du kan installere til at køre helt efter dine personlige præferencer.

Byd velkommen med smart udendørs belysning

Når mørket falder på, er det rart at komme hjem til en oplyst indkørsel, have og bolig. Det er også rart at kunne byde gæster velkommen med en flot oplyst indkørsel og havegange, der guider dem sikkert hen til hoveddøren. Philips Hue har et stort udvalg af bedlamper og standerlamper, der er ideelle som belysning netop til langs indkørslen og langs gangstier rundt i haven. De fås i mange designs, og du kan også få nogle, hvor du kan vælge mellem intet mindre en 16 millioner farver på lyset. Du kan altså vælge den farve lys, der passer bedst til anledningen.

Hvis indgangspartiet ligger langs en væg, kan du også montere udendørs Philips Hue-væglamper. Også her kan du vælge mellem flere typer i forskellige designs. Fælles for dem alle er, at de er stilrene, enkle og minimalistiske i udtrykket. Det gør, at de passer til mange forskellige boligtyper – nye som ældre. Der er derfor rig mulighed for at skabe et indbydende og velkommende indtryk af din bolig ved hjælp af udendørs belysning fra Philips Hue. Og det, at du kan styre alting på afstand via din smartphone, gør det bare endnu lettere – og hvem kan ikke lide, når tingene er lette?

Giv din baghave nyt liv med Philips Hue-udendørsspots

Når der er styr på lyset ved indkørslen og indgangspartiet, skal vi jo ikke glemme baghaven. Belysning er nemlig med til at skabe hyggelige og indbydende rum i haven også. Og igen er Philips Hue en helt ideel løsning, da du kan få det, lige som du vil have det. Du kan f.eks. skabe flotte effekter ved hjælp Philips Hue-spots til udendørs brug. Installér dem ved foden af et træ i haven, og vend lyset op ad træet. Det skaber fokus på træet og giver et rigtig flot spil i lyset. Du kan også bruge udendørsspots andre steder rundt i haven – op ad hegn, husmuren og lignende.

Velplaceret belysning i baghaven kan hurtigt være med til at give lidt ekstra liv. Samtidigt får du mulighed for at sætte fokus på forskellige æstetiske ting i haven, som du gerne vil fremhæve. Husk dog altid at være opmærksom på dine naboer, hvis de ligger tæt omkring din grund. For at bevare nabofreden er det vigtigt, at lyset ikke risikerer at forstyrre dem. Tag derfor gerne det med i dine overvejelser – både når du vælger lamper, og når du vælger placering af dem.

Skab tryghed omkring hjemmet med havelamper

Udendørs belysning er også med til at skabe tryghed. En oplyst grund er mindre interessant for eventuelle ubudne gæster. Her spiller de almindelige udendørslamper fra Philips Hue naturligt også ind i forhold til at skabe tryghed. Men hvis du vil have ekstra lys, der også kan fungere som en form for sikkerhedslys, har de også projektører. Dem kan du tilkoble en Brigde, så du igen kan styre dem på afstand. De er også ideelle at bruge sammen med en bevægelsessensor. På den måde starter de med det samme, hvis folk bevæger sig i nærheden af dit hjem. Så bliver både du og dine naboer mere opmærksomme, og det er naturligt med til at skabe en større tryghed omkring hjemmet.

Må du selv installere Philips Hue-udendørs belysning?

Ja. Philips Hue-udendørslamper er nogle af de få lamper, du selv må installere udendørs. De er nemlig det, man kalder lavvolt-lamper. Til forskel fra almindelige udendørslamper, der ligger på 230 V, ligger Philips Hue-udendørslamper kun på 24 V. Du behøver altså ikke have fat i en autoriseret elinstallatør for at installere din udendørs belysning, når du vælger denne smarte teknologi. Du skal blot udvælge netop den havelampe, du synes bedst om, montere den i jorden og sætte stikket i stikkontakten. Det kræver dog stadig en udendørs stikkontakt. Og har du ikke det, er det stadig en noget billigere løsning at få en elektriker til at installere den, i forhold til alle dine udendørslamper.