Havelamper

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Fremhæv dit hus med udendørs belysning

Dit hus er dit udvendige visitkort, som alle og enhver har frit udsyn til. Med udendørsbelysning kan du fremhæve dit hus’ vinkler og hjørner, som alt sammen er med til at forme husets karakter. Udendørs belysning kan være en rigtig god idé, hvis du ønsker at sætte et personligt præg på din bolig. Vores Nordlux spotlight med LED er ideelt, til dig som ønsker at sætte fokus på dit hjem med udendørs belysning. Lygten kan monteres direkte i jorden og kan indstilles efter behov så din facade kan lyse flot op.

Udendørs belysning kan også være en god idé, til dig, der ønsker at sætte fokus på et bestemt element ved din udendørs facade. Har dit hjem eksempelvis et skilt monteret på en af facadens sider, kan en lampe med spotlight bidrage til at sætte fokus på dette. Udendørs belysning kan også installeres i din have som et element, der f.eks. kan hjælpe med at fremhæve et springvand eller andre arkitektoniske udstillinger i din have. Med udendørs belysning tilføjer du et dekorativt element til dit udendørs areal, som andre end dig selv også får glæde af.

Udendørs belysning skaber sikkerhed

Udendørs belysning har mange andre formål end blot at fremhæve alle fordelene ved dit hus. I dag er udendørs belysning også blevet en måde hvorpå, du kan skabe sikkerhed omkring dine udendørs arealer. Vi har et bredt udvalg af lamper og spots, der f.eks. kan sørge for lys i din indkørsel. Hos Silvan har vi udendørs belysning i mange varianter. Ønsker du belysning til din indkørsel, kan vi anbefale vores lamper på spyd, som let kan monteres i jorden, og du kan tilføje flere, så hele din indkørsel kan lyse flot op. Placer dem på begge sider af din indkørsel og parker din bil sikkert foran dit hus.

Prøv også vores clips LED-belysning, som let kan integreres i dit hegn og skabe udsyn til din indkørsel. Udnyt din udendørs belysning til at skabe sikkerhed på din grund ved at nedgrave spots, så din gangsti lyser flot op. På den måde undgår du også fald, og dine gæster kan se hvor de træder, når de ankommer til dit hus. Udendørs belysning kan placeres strategisk i din have, så du altid har frit udsyn til de mørke kroge. Vi kender alle sammen til den ukendte puslen i mørket i ny og næ, men med udendørs belysning kan du skabe tryghed og sikkerhed i dit hjem, så ubudne gæster ikke trænger sig på.

I Silvan har vi alt hvad du har brug for, når du skal installere din nye udendørs belysning. Om du vil tilføje et dekorativt element til dine udendørs arealer, eller blot ønsker at skabe mere sikkerhed, så står vi klar til at hjælpe dig.