Auto & trailer

{{facet.CurrentMin}} {{::facet.Currency}} {{facet.CurrentMax}} {{::facet.Currency}}

Udvalgte produkter

Mest populære

 Produkter
Liste
Galleri

Bliv køreklar med tilbehør til både auto og trailer

Hos SILVAN kan du finde et stort udvalg i tilbehør til både auto og trailer. Det gør det let at blive køreklar uanset sæson. Udover en forbedret sikkerhed, så holder din bil også længere, med den rette vedligeholdelse. Blandt vores udvalg til auto og trailer finder du et stort udvalg af tilbehør. Blandt andet kan du finde børnesæder, rengøringsartikler til bilen og ekstraudstyr til traileren. Eksempelvis kan du både finde trailerpresenning af solidt og vandtæt materiale, ligesom du også kan finde net og samlede udstyrspakker. Blandt vores udstyr til auto og trailer finder du også bagageremme, stropper og forskellige lygter og pærer til både auto og trailer.

Med en velplejet og efterset bil er du altid køreklar. For din egen og andres sikkerheds skyld, bør du nemlig altid reparere din bil eller trailer, så snart du finder skader, der kan udgøre en risiko. Eksempelvis kan basale ting som manglende sprinklervæske, is eller skidt på ruder, og manglende lygter både koste dig en bøde og udgøre en sikkerhedsrisiko. Derfor er det godt altid er være forberedt og have det rette tilbehør, så din auto eller trailer altid er køreklar. Mange vælger også at have ekstra tilbehør i bilens bagagerum. Eksempelvis kan en advarselstrekant, sikkerhedsveste, nødhammer med seleskærer, og ekstra pærer til dine lygter være godt at have med i bilen som reserve. Om vinteren er det en god ide altid at have en isskraber i bilen. Med det rette udstyr er du både køreklar og forberedt, hvis der skulle opstå uforudsete forhindringer.

Giv din bil et sæsontjek

Det er en god ide altid at give både auto og trailer et sæsontjek. Bilen bør som minimum få et tjek, hver gang årstiden skifter. Det vil sige, at den skal efterses forår, sommer og vinter. Efter en lang og våd vinter i det danske klima, kan din auto eller trailer nemlig let trænge til et grundigt eftersyn. Kulde, fugt, slud, is og vejsalt er hårdt for de fleste køretøjer. Derfor er det en god ide at gøre den forårsklar og tjekke for skader, rust og få skiftet til sommerhjul, så snart de kolde måneder med frost er forbi. Skal du køre langt i sommeren og på bilferie, er det også vigtigt at tjekke bilen inden, så du er klar og forberedt til en god og lang køretur.

Desuden kan det være en god ide at købe ekstraudstyr, som du kan have med i bilen. På de måde er du velforberedt og behøver ikke lade din ferie påvirke at uforudsete ting som eksempelvis manglende lygtepærer. Et vintertjek af bilen er også vigtigt. Det kan være en god huskeregel at gøre det, når du skifter til vinterdæk. Vintersæsonen kræver blandt andet, at du er forberedt med isskrabere, og at dine vinduesviskere og viskerblade let kan fjerne vand fra ruder. Alt hvad du behøver til de forskellige årstider, kan du let finde blandt vores udvalg af udstyr og tilbehør til auto og trailere. Desuden finder du også en lang række rengøringsprodukter, svampe og artikler, så din bil altid er frisk og klar til en køretur.