Drivhuse & tilbehør

Et drivhus til enhver have

Vil du gerne dyrke dine egne tomater eller er du mere til et lille orangeri, hvor du kan forlænge sommeraftenerne, så er det her du finder dit nye drivhus.

Har du brug for et mindre drivhus på få kvadratmeter eller et stort drivhus med højt til loftet, så der er plads til de højere afgrøder? Se vores store udvalg af vores mange modeller. Vi forhandler drivhuse fra Vitavia, som både kan fås med drivhusglas og polycarbonatplader. Du kan også få dit drivhus i forskellige farver med aluminiumsfarvede lister, grønne, hvide eller sortlakerede profiler.

Husk desuden en stabil drivhussokkel, uanset om du vil lave den selv eller tilkøbe den. Det er vigtigt at drivhuset og fundamentet står solidt på jorden og står vandret og i vinkel. Drivhusfundamentet er det, der skal sørge for, at drivhuset står stabilt i al slags vejr. Hvis du ikke har en stabil drivhussokkel og dit drivhus står på et blødt underlag, kan drivhuset synke ujævnt og det kan resultere i at ruderne revner. Så undgå dette ved at montere en drivhussokkel.

Hvilket drivhus skal du vælge?

Inden du køber et nyt drivhus, er der et par ting du bør overveje. For eksempel hvad skal du bruge drivhuset til? Har du behov for et drivhus, hvor du dyrke en masse grøntsager eller foretrækker du et lysthus, hvor du kan nyde en kop kaffe i haven. Det kan også være du søger en kombination af begge dele.

Drivhusene kan fås med et eller flere vinduer og både enkelt og dobbelte døre, Så du kan få en god gennemluftning i drivhuset. Desuden skal du overveje materialet til dit drivhus.

Drivhus i drivhusglas

Et drivhus i drivhusglas giver en høj lysgennemgang, som hurtigt kan sætte i gang i dine planters spiringsproces og vækst. Med så høj lysgennemgang skal du huske at afskygge dine planter så de ikke bliver svedne.

Drivhus i polycarbonat

Polycarbonat er et materiale opbygget af kanaler, som er med til at give en god isolering til drivhuset. Kanalerne betyder dog en reduceret lysgennemgang i forhold til drivhusglas men du behøver derved ikke afskygge planterne, når solen stå højt.

Her i kategorien kan du også finde tilbehør til dit drivhus, som for eksempel automatiske vinduesoplukkere, cresting til drivhuset, skyggenet, opbindingskroge, dryppinde, drivhusrens og meget mere.