{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}
{{detail.product.Title}} / {{mediaslider.selectedVariantAttributes(detail.product)}}

SMOKE IT ALL RØGSMULD MIX-PACK PREMIUM

Læs mere

Varenr.: 7260 9699818
Click & Collect:
Leveringstid:
1-3 hverdage
Click & Collect:
{{detail.product.GetLeftSideStockLinkLabel}}
Leveringstid:
{{detail.product.RightSideDeliveryTimeLabel}}
Pris pr. stk

54,95 DKK

Fordelspris pr. stk
Pris pr. stk
Fordelspris pr. stk
Pris pr. stk
Pris pr. stk
Din pris pr. Pris pr. stk

Gratis

Henter din pris...

{{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonDiscountPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonMemberPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonNormalPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

{{detail.product.ComparisonPriceInclVatFormatted}} {{detail.product.ComparisonPriceExVatFormatted}} pr. {{detail.product.ComparisonUnit}}

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Model: Mix-pack premium no 5+9+10
Mærke: SMOKE IT ALL
Anvendelse: Røgning
Type: Røgsmuld
{{key}}: {{value}}

BESKRIVELSE

Denne mixpakke består af 3 varianter:

No.5 Lynghede 
Røgsmuld af ovntørret bøg tilsat sennep, basilikum og krydderier.
Velegnet til røgning af: Fjerkræ, oksekød og vildt.

No.9 Gadekær
Røgsmuld af ovntørret bøg tilsat laurbærblad, løg og krydderier.
Velegnet til røgning af: Skaldyr, fjerkræ og lam.

No.10 Ådal 
Røgsmuld af ovntørret bøg tilsat enebær, kogler og krydderier.
Velegnet til røgning af: Fjerkræ, fisk og lam.Giver masser af smag til dine grillretter. Kan anvendes både til gas og kuglegrill.

Nettovægt pr. pakke. 70 gram.
Fjern folien helt fra bakken og sæt den direkte på de varme briketter eller risten over brænder i gasgrill.
Placer råvaren på grillristen - ikke over bakken. Luk låget så røgen bliver i grillen.
Røgsmuldet ryger i ca. 20-30 minutter. Brug røgsmuldet i starten af tilberedningen.