Tilbehør til grill

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Grilltilbehør til den erfarne og nybegynderen

I Silvan har vi alt det, du skal bruge af udstyr og grilltilbehør for at skabe rammerne for den perfekte grilloplevelse. Og uanset, om du bruger en gas- eller en kulgrill, så må du ikke gå ned på udstyr. Det behøver du heldigvis heller ikke, da vi har et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte brands som Broil King og Campingaz. Din grill er dit helt eget udekøkken, og det fortjener naturligvis det bedste tilbehør. Med det rette udstyr kan du nemlig nemt kan tilberede alt slags mad. Her på siden finder du bl.a. pizzaovne, rotisserier, termometre, støbejernriste, tænger, konverteringskit og meget mere. Med det helt rette udstyr kan du uden problemer skabe en fantastisk aften med masser af hygge og lækker mad fra dit udekøkken. Tjek vores store sortiment af tilbehør, redskaber og andet udstyr. Vi har med garanti, det du mangler for at opnå den ultimative grilloplevelse.

Om du er den fødte grillmester, eller måske mere en nybegynder, så er der visse former for grillredskaber, der er helt uundværlige. Vi har herunder lavet en lille liste over det mest essentielle tilbehør, som enhver bør eje:

Grilltang og palet. Disse er nogle af de vigtigste redskaber, da de er perfekte til at vende kødet eller grøntsagerne, når du tilbereder det over varmen

En stålbørste Det er vigtigt, at du rengør din rist, når du har brugt den. En stålbørste vil i den forbindelse gøre underværker, da den gør det let at fjerne madrester og andet skidt fra risten. Det anbefales dog, at risten er varm, før du påbegynder rengøringen

Et grilltermometer. Dette er et fremragende redskab, hvis du ønsker at opnå den perfekte temperatur, hver eneste gang. Så er det nemmere at bestemme, om kødet skal være rødt, medium eller gennemstegt

En grillstarter. Med en grillstarter kan du nemt forvarme dit kul og starte op i grillen. Så slipper du for den ellers lange ventetid, før kullene bliver klar

Udforsk nye tilberedningsmuligheder og smagsoplevelser

Er du typen, der mener, at alting kan grilles? Og er du klar på nye udfordringer og smagsoplevelser på grillen? Så har vi lige, hvad du skal bruge af tilbehør.

Du kan f.eks. prøve at lave pizza på grillen. Dette kan du gøre ved hjælp af vores pizzasten. Vi har pizzasten i forskellige størrelser, og i både runde og firkantede former. Så du kan sagtens bage en lækker pizza med en dejlig sprød bund. Det er en sikker vinder for både store og små, og en let og hurtig måde at lave lidt anderledes og spændende mad på.

Hvis du ønsker at langtidsstege kød. Så er et rotisseri lige det redskab, som du har brug for. Et rotisseri sikrer, at kødet bliver brunet ensartet hele vejen rundt, samtidigt med, at kødet bliver mørt og saftigt. Med et rotisseri passer maden sig selv, og du kan bruge tiden på andre ting imens. Det er f.eks. oplagt at bruge tiden på at forberede det tilbehør I skal have til. På den måde kan du have det hele klar på samme tid, uden at skulle stresse med noget af det. Du kan også bruge den ekstra tid på blot at slappe af, eller hygge dig med et forfriskende glas lemonade. Forkæl dig selv med et rotisseri, så du kan læne dig tilbage, alt imens kødet steges til perfektion.

Helt nye smagsoplevelser med røgflis og træpiller

Ønsker du en helt ny smagsoplevelse? Så kan du med fordel prøve røgflis til grillen. prøv f.eks. Broil King Mesquite røgflis. Mesquite-træet afgiver en naturlig røgsmag fra træ. Og den er velegnet til både grisekød, oksekød og fjerkræ. Vi har naturligvis også røgbokse, så du kan få mest muligt ud af dit røgflis. 

En anden måde at tilføje ekstra smag til dit grillmad er ved hjælp af træpiller fra Traeger. De fås i flere smagsnuancer som kirsebær, hickory, æble og eg. De passer til Traeger træpillegrills og giver en unik smagsoplevelse til alle former for grillmad. Med vores udvalg af grilltilbehør er det altså kun fantasien, der sætter grænser for nye smagsoplevelser.

Sådan passer du godt på din grill

Du ønsker selvfølgelig, at din grill og tilbehøret dertil, skal holde så lang tid som muligt. Det er derfor vigtigt, at du vedligeholder det rigtigt. Hos Silvan finder du forskellige former for rengøringsprodukter fra anerkendte mærker som Campingaz og Broil King. Så kan du være sikker på, at din grill og dit udstyr holder i mange år. I forhold til vedligeholdelsen, bør du altid gøre din rist ren. Det kan du f.eks. gøre ved hjælp af en stålbørste. Bemærk, at risten skal være varm først, så er snavset lettere at få af. Til rengøring af overflader, både udvendige og indvendige, du bruge en fugtig svamp eller en klud i sæbevand. Hvis du vil være helt sikker på at få bugt med madrester, fedtpletter og andet skidt, kan du benytte denne grill- og ovnrens fra Borup, eller den miljøvenlige rengøringsspray fra Campingaz. Så er du klædt godt på til rengøring af din grill.

Du skal også huske at dække din grill af med et overtræk. Hos Silvan finder du betræk, som kan beskytte grillen året rundt. Og det er uanset, om det regner, sner eller er solskin. Overtrækket er vandafvisende, men mange af vores betræk er også UV-bestandige. Det vil sige, at betrækket ikke falmer i solen. Din grill er et redskab, som gerne skulle holde i mange år. Det er derfor vigtigt, at du altid dækker den til, når du ikke bruger den. Med et betræk eller cover fra Silvan sikrer du, at din grill får en lang levetid. Hvis du har spørgsmål angående grilltilbehør, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice eller besøge en af vores butikker