Affaldsbeholdere & poser

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Affaldsbeholdere til haven

Med en affaldsbeholder i haven kan du let opbevare dit haveaffald, indtil du får det kørt på genbrug. Med en havevogn kan du også nemt flytte det rundt, og transportere affaldet til traileren eller bilen, når det skal på genbrugspladsen. De fleste af vores affaldsbeholdere har et låg, så du ikke skal bekymre dig om at dyr gemmer sig i affaldet fra haven.

Blandt vores udvalg af affaldsbeholdere kan du også finde affaldssække, havesække og multisække. De kan genbruges flere gange og er lette at folde sammen, når de ikke er i brug. Det gør dem ideelle, når du skal i gang med den store haveoprydning i foråret eller efteråret. Det gør det også let at flytte sækkende på en trailer eller stille dem i bagagerummet af bilen, uden du får blade og andet haveaffald over det hele.

Få mere ud af din affaldsbeholder og kompost

Vi forhandler også forskellige kompostløsninger, til dit havaffald. En kompostbeholder er god til dig, der gerne vil lave dit haveaffald og grønne køkkenaffald om til gødning og jord, som du kan bruge i haven. I en kompostbeholder lever der masser af små dyr og mikroorganismer, der nedbryder haveaffaldet. Ved at kombinere din affaldsbeholder med en kompostbeholder, kan du slippe for at køre på genbrugspladsen med dit haveaffald. I stedet kan du selv genbruge det i din have, når det er nedbrudt. Når kompostbeholderen er helt nedbrudt, ligner det muldjord. Det er bedst at bruge kompost som gødning om sommeren eller foråret. Om vinteren har planterne nemlig svært ved at optage næringsstofferne fra jorden.

En kompostbeholder eller affaldsbeholder hjælper dig også til at holde din have fin og ryddelig for haveaffald. Det er bedst at placere din affaldsbeholder eller kompostbeholder et sted i haven, hvor der er skygge. De fleste foretrækker også at stille det et diskret sted i haven. Vil du helt gemme din affaldsbeholder væk, kan du også skærme den med hække, et miljøstativ eller en containerskjuler.