Havedekoration

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Personlig udsmykning med havedekoration

Med havedekoration kan du let skabe en personlig stemning i haven og udtrykke din stil. Blandt vores udvalg af havedekoration finder du både udsmykning til blomsterbede og altankasser, ligesom du også kan finde smukke og finurlige figurer til haven eller terrassen. Vi har også et udvalg af fuglebade, så du kan nyde havens fugle.

Havedekorationer står fint i haven om sommeren og foråret når den er grøn og planter og blomster er sprunget ud. En havedekoration kan også let give haven liv både efterår og vinter. På denne årstid kan haven nemlig let se bar ud, når bladene falder af og der ikke længere er blomster i bedene. Her kan en havedekoration hjælpe til at skabe en hyggelig stemning, understrege årstiden eller blot udtrykke din personlige stil.

Havedekoration til alle årstider

Blandt vores udvalg af havedekorationer kan du finde figurer der tåler at stå ude året rundt. De er fremstillet i frostsikre materialer, så du ikke skal slæbe dem ind om vinteren. Vi har også havedekorationer, der kan kombineres med vand. Det giver mulighed for at skabe et lille springvand i haven, hvor du kan nyde lyden af rislende vand. Det ser også flot ud i forhave eller store indkørsler, hvor du kan byde dine gæster et flot velkommen. Du finder også havedekorationer, der kan kombineres med lys. Det ser både hyggeligt ud på sommeraftener, hvor du måske sidder længe ude, ligesom det også skaber lys og stemning på mørke efterårs- og vinteraftener.

De fleste havedekorationer kan tåle at stå ude året rundt. Hvis de bliver beskidte, kan de let rengøres. Du bør dog altid undersøge på forhånd, hvilken behandling der er bedst til netop det materiale, som din figur er fremstillet i. Bliver din havedekoration angrebet af alger, kan din den som regel rengøres med klorin, algerens eller en højtryksrenser. Andre gange er almindeligt sæbevand og en god svamp eller børste nok. Granit og marmor får dog ofte en flot og naturlig patina og behøver derfor ikke vedligeholdelse.