Terrassevarmere

Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Forlæng sommeren med en terrassevarmer

En terrassevarmer giver dig mulighed for at udnytte din terrasse optimalt. Med en terrassevarmer kan du bruge terrassen året rundt. Du kan dermed også sidde og hygge dig på terrassen, når det er aften, og det bliver køligere. Hos Silvan finder du et stort udvalg af terrassevarmere. Du kan bl.a. finde væghængte terrassevarmere, infrarøde terrassevarmere og terrassevarmere på el. Desuden kan du også finde terrassevarmere, som kan monteres på en markise. Du kan altså finde mange forskellige terrassevarmere hos Silvan, så du skulle gerne finde en terrassevarmer, som passer til dine behov. Så kan du forlænge sommeraftenerne på terrassen.

Vi danskere elsker at hygge på terrassen, når sommervarmen rammer os. Dog kan det desværre godt være lidt sparsomt med antallet af varme sommerdage i Danmark. Derfor er en terrassevarmer en helt perfekt tilføjelse til de danske terrasser, da du så kan bruge terrassen mange flere dage om året. På denne måde kan du nyde et koldt glas hvidvin på terrassen en sommeraften. Du kan også lave mad på grillen de lidt koldere forårsdage. Vil du gerne have endnu mere hygge og varme på terrassen, kan du supplere med en havepejs. Det er en rigtig hyggelig måde at varme terrassen op på.

Hvilke typer af terrassevarmere kan du vælge?

Da du kan vælge mellem mange terrassevarmere, skulle der gerne være en til lige netop din have. Har du en lille altan, kan du f.eks. finde en terrassevarmer, som du kan placere under et havebord. Er du så heldig, at du kan hænge en terrassevarmer op, kan du også finde en terrassevarmer med ophæng til loftet. Det er pladsbesparende og giver en dejlig varme oppefra. En anden smart terrassevarmer er en terrassevarmer, som du kan montere i en parasol. Sådan kan du skabe en dejlig varm plet under en parasol, hvor der også er læ.

En terrassevarmer til vægmontering er også utroligt smart, da du hurtigt kan tænde og slukke den med et snoretræk. Den fylder heller ikke meget på terrassen. Hvis du har et lidt større udeområde, som du gerne vil opvarme, kan du overveje en terrassevarmer på en gulvstander. Den fylder ofte lidt mere, men til gengæld har den ofte en stor effekt. Desuden kan du også hurtigt flytte rundt på den og tage den indendørs, når du ikke bruger den. Du kan også finde en terrassevarmer på stander i en lille udgave, som du kan placere på et bord eller gulvet på en lille altan.

Terrassevarmer på el og infrarød terrassevarmer

Der findes flere forskellige typer af terrassevarmere på el. En type er en infrarød terrassevarmer. Denne er smart, da den udnytter energien særdeles godt. Det gør den, fordi den kun varmer, når den rammer mennesker eller ting. Derfor slipper du for at bruge en masse energi på at varme luften op. Andre typer varmelegemer i terrassevarmere på el er halogenpærer og reflektorvarmere, der også har en høj energiudnyttelse. Terrassevarmere på el er smarte, da du hurtigt kan tilslutte dem til en stikkontakt, og så er de klar til at varme terrassen op.

Terrassevarmer med gas

En anden form for terrassevarmer er en terrassevarmer med gas. Fordelen ved en terrassevarmer på gas er, at den har en stor fleksibilitet, da du ikke er afhængig af at være i nærheden af et strømstik. Mange af terrassevarmerne har hjul, så du ret nemt kan flytte rundt på dem, selvom de er tunge (dog bør du aldrig flytte rundt på en terrassevarmer, når den er tændt). Terrassevarmere med gas findes i forskellige størrelser og effekter, så de passer til mange størrelser af udeområder. Husk også at tilkøbe gas til varmeren, der passer til den.

Hvilken terrassevarmer skal du vælge?

Hvilken terrassevarmer du skal vælge, handler om mange faktorer. Bl.a. skal du tage udgangspunkt i størrelsen på dit udeområde. Hvis du kun har en lille altan, skal du naturligvis ikke vælge en terrassevarmer, som fylder meget. Her er det fint med en lille terrassevarmer, som du f.eks. kan placere under bordet. Til det større udeområde bør du overveje at investere i en af de store terrassevarmere – eksempelvis en på stander. Du skal også holde øje med, hvor stort et område terrassevarmerene kan varme op. Det står typisk under det enkelt produkt. Mens de mindre terrassevarmere kan opvarme et område på 3-4 m2, kan de største terrassevarmere opvarme et område på op til 8m2.

Selve looket på terrassevarmeren er også en overvejelse værd, før du investerer i en til haven. Du kan f.eks. vælge en sort terrassevarmer eller en terrassevarmer i sølvfarve. Du kan også vælge terrassevarmere, der har et særligt design. Vil du gerne skjule din terrassevarmer lidt mere i uderummet, er en terrassevarmer til under bordet. Desuden kan du vælge en terrassevarmer med ophæng, der ligner en flot havelampe. På samme måde kan en terrassevarmer på stander også være en æstetisk flot tilføjelse til haven, hvis du køber en af dem, der er lavet i et flot design.

Værd at vide inden du køber en terrassevarmer

Før du køber en terrassevarmer, er der nogle overvejelser, som du bør gøre dig. Det ene handler om energiforbruget på den enkelte terrassevarmer. Nogle terrassevarmere kommer med flere effekttrin, som du kan skifte imellem, mens andre kun har et enkelt effekttrin. Hvis du gerne vil regulere varmen og energiforbruget, er det en god idé at vælge en terrassevarmer med flere effekttrin. Desuden bør du også vælge en terrassevarmer med så høj energieffektivitet som muligt, hvis du vil spare på energien. Så undgår du, at der bliver spildt energi på at varme omgivelserne og luften op.

Sikkerheden er et andet punkt, som du skal vide noget om, før du køber en terrassevarmer. Da en terrassevarmer – nok knap så overraskende – bliver varm, skal du være opmærksom på sikkerheden. F.eks. skal du altid slukke den, når du ikke bruger den længere. Du kan vælge en terrassevarmer med væltesikring for at optimere sikkerheden. Væltesikring betyder, at apparatet slukker, når det vælter. Derudover kan du også overveje at købe overtræk til terrassevarmere. Så kan du beskytte dem, når du ikke bruger dem. På denne måde kan du forlænge levetiden på terrassevarmeren, så den undgår at få rust og anden slitage.