El plæneklipper

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Er du på udkig efter en klassisk plæneklipper, der kan holde din græsplæne veltrimmet hele året rundt? Så er en elektrisk plæneklipper den helt rigtig investering for dig.

Se vores store udvalg af elektriske plæneklippere, som er samlet her på siden. Vi har elektriske plæneklippere med mange forskellige funktioner, hvilket gør det nemt for dig at finde netop den plæneklipper, der passer perfekt til dig og din have.

Elektriske plæneklippere

Hos SILVAN finder du et stort udvalg af klassiske el-plæneklippere, der kører på strøm via kabel. Vi forhandler kendte mærker som AL-KO, Black & Decker, Bosch og mange andre, som er særligt kendte for deres gode kvalitet og mange forskellige funktioner, som gør græsslåningen meget nemmere.

Som hus- eller haveejer er det næsten uundgåeligt at komme uden om græsslåningen hele året rundt. Med den rette plæneklipper bliver arbejdet dog både meget sjovere og nemmere at gå til. I vores udvalg finder du flere forskellige el-plæneklippere, der tilbyder et væld af forskellige funktioner. Vi kan bl.a. tilbyde en elektrisk plæneklipper med el-start, med eller uden græsopsamler, med justerbar klippehøjde, med sideudkast eller bagudkast og meget andet.

Perfekt til haver på 100-400 m2

En elektrisk plæneklipper med ledning passer perfekt til dig, der har en have på over 100 m2 og helt op til 400 m2. Her skal du derfor ikke bekymre dig om brændstof. Elektriske plæneklippere er også støjsvage, lette og billige i drift til sammenligning med en benzindreven plæneklipper.

Elektriske plæneklippere kan fås både med og uden batteri. Hvis du har en lille have uden for mange forhindringer, kan du sagtens bruge en elektrisk græsslåmaskine med ledning. Det kræver blot, er der ikke er for langt til stikkontakten. Det eneste, du skal gøre, er derfor at sætte plæneklipperen til en stikkontakt, og så er du godt kørende. Du skal dog være opmærksom på, at du aldrig må køre i retning af ledningen, da græsslåmaskinen vil gå i stykker, hvis du kører ledningen over.

Hvis du har en have på lidt over 100 m2, er den elektriske plæneklipper derfor det helt rigtige valg for dig. Ikke nok med, at den gør arbejdet med at slå græs meget sjovere og nemmere, så er den samtidig også nem at håndtere.

Du kan også vælge at købe en el plæneklippere med batteri, som gør plæneklipperen mere elektrisk. Som regel rækker batteriet til at klippe en have på 400 m2.