Plæneklipper benzin

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Ønsker du en velplejet, veltrimmet og sund græsplæne hele året rundt?
Hos SILVAN finder du et stort udvalg af benzinplæneklippere med motor, der er gode til dig, som har en større have. Vores udvalg består af benzindrevne plæneklippere fra mærker som Black & Decker, Stiga, AL-KO, Mcculloch samt mange andre, der har en masse forskellige funktioner, som gør det nemt for dig at finde netop den benzindrevne plæneklipper, der passer til din have.

Du kan eksempelvis finde en plæneklipper med multiklip (bio-klip), bagudkast eller sideudkast, med el-start, med eller uden opsamling i en græsboks, eller en plæneklipper, som passer til netop din plænestørrelse. Du kan også få en plæneklipper der er selvkørende, hvilket gør det nemmere for dig at manøvre rundt med plæneklipperen, når du skal slå en større græsplæne.

Med vores store udvalg af benzinplæneklippere hjælper vi dig godt på vej til at opnå en veltrimmet græsplæne hele året rundt. Gå på opdagelse blandt vores store udvalg og find den plæneklipper med benzinmotor, som passer til netop din have. Vi garanterer skarpe priser og høj kvalitet.

Benzindrevne plæneklippere - perfekt til større haver

En benzinplæneklipper er en plæneklipper med motor, der kører på benzin. Benzindrevne plæneklippere passer derfor perfekt til dig, der har en større plæne på over 600 m2. De fleste af vores benzinplæneklippere kan dog slå græsplæner på op til 1200 m2, men vi har også flere modeller, der kan slå græsplæner på op til1700 m2. Der er derfor mange muligheder for at få en veltrimmet græsplæne, uanset hvor stor din have er.

Fordelen ved en benzindreven plæneklipper er, at du slipper for irriterende ledninger, der gør det svært for dig at nå rundt i hele haven, når plænen skal slås. Du slipper samtidig også for besværet med at finde kontaktstik til de irriterende ledninger, som nemt kan køres over, hvis du ikke passer på.

Med en benzindreven plæneklipper får du også en fleksibel maskine, hvor du ikke skal bekymre dig om batteritid eller strømforsyning. Benzindrevne græsslåmaskiner har en kraftigere motor, som gør det hurtigt og effektivt at slå dit græs. Det betyder, at du ikke skal bruge så mange kræfter på at skubbe maskinen rundt i hele haven.

Benzindrevne plæneklippere larmer dog noget mere end de elektriske, og de forurener samtidig også til sammenligning med de elektriske modeller.

Husk vedligeholdelsen af din benzinplæneklipper

Det er en god idé at give din benzinplæneklipper et eftersyn to gange årligt for at sikre dig, at den fungerer optimalt. Du bør skifte olien på plæneklipperen om foråret, så plæneklipperen er klar til højsæsonen, hvor plæneklipningen skydes i gang.

Derudover bør du også tjekke, om benzinplæneklipperens tændrør og luftfilter skal renses. Hvis en rengøring af tændrøret eller luftfilteret ikke er nok, skal du skifte begge dele.

Hvis du følger disse gode råd, vil din benzindrevne plæneklipper køre mere stabilt og holde længere.