Hynder

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Sådan vælger du hynder til terrassen

Så snart sommersæsonen begynder, er der ikke noget så dejligt som lange, lune og lyse dage på terrassen eller altanen. Her på siden kan du finde vores udvalg af hynder til havemøbler, så du kan sidde blødt og behageligt og nyde det dejlige forårs- eller sommervejr. Vores hynder er alle i en god kvalitet, der har blødt fyld så de er rare at sidde på. Stoffet på hynderne er i et solidt materiale, der er let at rengøre med en klud og kan tåle solens stråler. De fleste betræk kan også lynes af og vaskes i maskine. Med havehynder kan du let skabe et personligt og hyggeligt udtryk på altanen eller terrassen, som indbyder til at man sætter sig ned og nyder sommersolen.

Du kan let mikse og matche dine havehynder og havemøbler, så de passer til lige netop din stil. Det er også flot at matche hynderne, så de passer til solsengen og parasollen. Det giver et flot og harmonisk udtryk på terrassen. Blandt vores udvalg kan du også finde sædehynder, der er lette at flytte rundt. De er også gode at tage med på picnic. Hynder gør dine havemøbler mere komfortable – hvad enten du vil sidde godt eller synke helt ned og slappe af.

Mange af vores hynder, passer til vores udvalg af havemøbler. De kan naturligvis også bruges til andre havemøbler, da de fleste er i standardmål. Mange af vores hynder har også en hynde til ryggen, så du roligt kan læne dig tilbage i havestolen og du kan også finde hynder til bænk.

Pas godt på dine hynder

Hynder kan holde i mange sæsoner. Vores hynder er fremstillet i smudsafvisende stof, så de er modstandsdygtige mod sol, og hvis der skulle falde et par dråber regn. Det er dog vigtigt altid at tage havehynderne ind om aftenen og når det regner. Så bliver fyldet og stoffet ikke skadet af regn og fugt. Når du pakker dine hynder ned efter en dag i haven, er det vigtigt at de er tørre. Ellers kan de blive ødelagt af fugt.

Mange vælger at opbevare deres hynder i en hyndeboks. Den holder dem både rene og tørre i sommersæsonen, og er praktisk at have stående. I en hyndeboks kan du også let opbevare ekstra hynder eller tæpper. Ved at opbevare dine havehynder tørt, vil de holde længere.

Om vinteren er det en god ide at pakke dine hynder væk, da det godt kan blive for koldt at have dem liggende i hyndeboksen. Du kan eksempelvis pakke dem væk på loftet, i kælderen eller i garagen. Når du skal opbevare tekstiler i længere tid, som eksempelvis over vinteren, er det vigtigt de er helt tørre når de pakkes væk. Det kan derfor være en god ide at lufte dem godt igennem på en solrig og tør efterårsdag. Hynder kan sagtens opbevares i poser, men som andre tekstiler, er det en god ide at lave små ventilationshuller i posen. Hullerne sørger for, at der ikke samles kondens, som gør tekstilerne fugtige. Fugt kan nemlig gøre dine hynder jordslåede og mugne, hvis ikke de kan tørre igen.