Øvrige havemøbler

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Udendørs møbler til enhver lejlighed

En solseng eller liggestol er optimale havemøbler, hvis du ønsker at slappe af på terrassen eller altanen. Du kan læse en bog, eller læne dig tilbage for at nyde solens stråler. I Silvan finder du en bred vifte af forskellige typer af havemøbler. Du kan blandt andet finde alt fra drømmesenge og campingstole til hyndebokse og hængekøjer. Der er altså rig mulighed for at finde det helt rigtige tilbehør. Og det er uanset, hvad dine planer er for sommeren. Sommeren er for nogen lig med festivalsæson. Så udover tilbehøret til haven, kan vi også gøre dig klar til den store festivalsæson. Du kan derfor finde smarte campingstole med indbygget holder til dine drikkevarer. Så du kan nyde musikken, eller have den bedste forudsætning for et spil øl-bowling. Valget er op til dig, da campingstolene kan bruges til et væld af forskellige ting, så mulighederne er mange.

Når solen skinner, og den står højt på himlen, så er det rart at kunne tage en lur ude i haven. Eller måske nyde en god bog i det gode vejr. Det giver Silvan dig rigtige gode muligheder for, da vi tilbyder en bred vifte af blandt andet solsenge og hængekøjer. Er du til en afslappede stemning i haven, så kan en hængekøje være det oplagte valg. En hængekøje vil for mange forbindes med hvide strande og blåt vand, hvor man kan nyde solen under varmere himmelstrøg. Men du kan altså sagtens have en hængekøje herhjemme. Det tilfører et anderledes og flot touch til din terrasse, have eller altan. En hængekøje er meget let at pakke sammen, så den ikke fylder ret meget. Du kan sagtens have den i skuret, når sommersæsonen er slut. Du kan i Silvan få hængekøjer i forskellige farver. De fleste er friske sommerfarver, som giver et frisk pust til din have. Du finder vores udvalg af hængekøjer her på siden.

Lækre solsenge i flotte designs

Er du mere til en klassisk solseng? Så kan du finde flere forskellige modeller hos Silvan. Der medfølger en havehynde til de fleste af vores modeller. Alle vores solsenge er endvidere i stilrene designs, som passer ind i alle hjem. Solsengene er derudover lavet af det holdbare materiale, polyrattan. Dette er et materiale, som er meget holdbart sammenlignet med eksempelvis træ. Polyrattan kan holde til en del mere UV-stråling fra solen end andre materialer. Polyrattanen behøver derudover ikke at blive vedligeholdt løbende. Det anbefales dog at give møblerne, lavet af polyrattan, en imprægnering  inden du begynder at bruge dem. Du kan med fordel bruge en Protect Spray til imprægnering af denne type af materiale. En solseng kan derfor være en god løsning, hvis du vil have et sted, hvor du kan nyde en god bog. Eller et sted, hvor du kan nyde solens varme stråler med musik i ørerne.

Forlæng hyndernes levetid med en hyndeboks

Mangler du opbevaringsplads til alt dit tilbehør til haven? Så kan en hyndekasse eller hyndeboks måske være en god løsning. Disse bokse er hovedsageligt bygget til havehynder, men du kan sagtens bruge boksen til noget andet. En hyndeboks er med til at beskytte dine hynder og puder fra dårligt vejr, men de beskytter også mod solens stærke UV-stråler. Du kan derfor med fordel pakke puderne og hynderne ned, når de ikke bliver brugt. På den måde kan du forlænge hyndernes eller pudernes levetid. Havehyndeboksene kommer i en del forskellige størrelser, så det er vigtigt, at du undersøger, hvor mange hynder du skal have plads til.

Hold øje med tilbud og rabatter

En god handel på havemøbler kan måske være med til, at du nyder dem ekstra meget. Det kan derfor være en rigtig god idé at holde øje med vores hjemmeside, hvor vi løbende har en masse gode tilbud og rabatter på blandt andet hængekøjer, solsenge, campingstole, solsejl og havebokse. Hos Silvan finder du altid produkter til de skarpeste priser i en rigtig god kvalitet. På den måde får du en ekstra god sommer, velvidende, at din nye hængekøje, solseng eller lignede er købt til en god pris.

Der kan være mange spørgsmål tilknyttet vores store sortiment af havemøbler. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål. Du er mere end velkommen til at kontakte os gennem vores kundeservice. Det kan også være, at du helst vil se produkterne i fysisk form, inden du køber? Er det tilfældet, så anbefaler vi, at du undersøger hvilket varehus, der ligger tættest på dig. Silvan har varehuse over hele landet, og vi huser et stort sortiment. Men det kan variere fra butik til butik, hvilke varer vi har på lager. Du er derfor meget velkommen til at ringe til din lokale butik, for at forhøre dig omkring, hvorvidt vi har den pågældende vare hjemme.

Skab privatliv og læ med altanafskærmning

Det er skønt at kunne nyde vejret på altanen eller balkonen. Men indimellem kan det blive en noget blæsende affære. Man kan måske også føle, at man er lidt til skue, når man f.eks. soler sig eller sidder og spiser frokost. Begge dele er der råd for. I Silvan finder du nemlig flere forskellige slags altanafskærmninger. Du finder bl.a. nogle lavet i bambus, pil og polyrattan – der er altså lidt for enhver smag.

altanafskærmningerne er lette at montere på både rækværk og gelænder. Du sætter dem blot fast med enten stropper eller strips. Nogle af altanafskærmningerne har endda et speciallavet hul, så de kan fastgøres med dertil lavede fiksatorer. De er UV-resistente og har derfor en længere levetid end almindelige strips. Det er altså en let måde at få afskærmet altanen for både blæst og nysgerrige øjne.