Øvrige haveredskaber

I SILVAN har vi en lang række haveredskaber, der gør havearbejdet en hel del lettere. Om du har en stor have med store træer, der skal fældes. Eller en mindre have eller altan, hvor du blot skal plante lidt om engang imellem. Så finder du redskaberne her. Du finder både produkter til de tungere opgaver som; pælebor, økser, sneskovle, kantskærere og gødningsspredere. Og redskaber til de mindre, lidt lettere opgaver som; planteskeer, knæpuder, frugtplukkere og tagrenderensere. Du kan også tage børnene med i haven – vi tilbyder nemlig også børneredskaber. Vi har de kendte mærker som; Fiskars, Trolla, Park og mange flere.

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Har du frugttræer i haven?

Er du så heldig at have frugttræer i haven og er det tid til at høste? Men kan du ikke rigtig nå? Så har vi løsningen til dig – en frugtplukker. Men en frugtplukker får du let og ubesværet fat i alle frugterne på dit træ. Og med teleskopskaftet, når du helt op i selv de højeste træer.

Er du i tvivl om, hvornår du skal høste? Det kan være svært at vide, præcis hvornår dine frugttræer er klar til at blive høstet. For æbler gælder det, afhængigt af sort, at det optimale tidspunkt for høst er fra august til oktober. Generelt for frugttræer gælder det, at når frugten slipper stilken let, er de klar til at blive høstet.

Skal du have tyndet ud i træerne?

Har du mange store træer i haven? Og trænger der til at blive tyndet lidt ud? Så har vi redskaberne til dig. I SILVAN har vi et bredt udvalg af økser. Du finder både økser til kløvning så vel som til fældning af træer. Vores økser fra Fiskars er særligt udviklet til at gøre fældning og kløvning lettere. Det dobbelthærdede øksehoved og det utroligt holdbare og fleksible skaft sikrer optimal ydeevne.

Er du færdig med fældningen? Og skal du til at kløve? Eller skal du have flyttet rundt på træet? Så har vi både kiler, en skovtang og et fældejern. Disse redskaber gør det væsentligt lettere at håndtere træstammerne. Så du kan klare det tunge arbejde så bekvemt som muligt. 

Hvad skal du bruge til at plante?

Skal du have lavet et lille bed? Eller måske bare have sat nye frø, løg eller blomster i det gamle? Så finder du redskaberne her. Vi har et bredt udvalg af planteskeer. Så du nemt kan få sat nye planter eller sået nye frø. I SILVAN finder du både helt små planteskeer, til områder med tæt beplantning. Og lidt større planteskeer, hvis du har brug for at grave lidt større og dybere.

Vi har også en løgplanter. Så du let og ubesværet kan få sat løgene i jorden. Når du planter foregår det ofte på hug eller på knæene. For at skåne dig selv, kan du med fordel bruge en knæpude. Så undgår du ømme og snavsede knæ under havearbejdet. Mangler du
løg, frø eller planter til dit projekt? Så har vi naturligvis også det i SILVAN. Har du brug for lidt tips og tricks til plantningen? Så se vores korte video nedenfor:

Hvordan gøder du lettest og bedst?

Er plænen blevet grå og kedelig at se på? Så er det måske på tide at give den en omgang gødning. Det kan gøres let og hurtigt med en gødningsspreder. Her finder du både store og små gødningsspredere. Vi har spredere til den helt store plæne eller have, med en kapacitet helt op til 460 ltr. Her spreder du i et stort omfang. Så den ellers langsommelige opgave går væsentligt hurtigere.

Har du blot en lille have eller plæne? Så har vi naturligvis også mindre spredere, så du let og hurtigt kan køre en tur rundt i haven. Sprederne er også særligt velegnede til at strø salt eller sand i de kolde vintermåneder. Så kan du færdes sikkert på trods af is og sne. Se vores store udvalg af gødning til plænen og haven 
her.

Hvordan får jeg lettest pæle i jorden?

Skal du have sat nyt hegn op? Og er du i tvivl om, hvordan du lettest får pælene i jorden? Så læs blot videre. Løsningen er et pælebor. Du kan naturligvis godt bruge en almindelig skovl eller spade til at grave en pæl ned. Men hvis du vil gøre det smartere og hurtigere. Så skal du bruge et pælebor. I SILVAN har vi det helt klassiske pælebor.

Når du skruer det ned i jorden, flytter det lige så stille jorden med op. Du finder også en pælespade. Den har en fleksibel huldiameter, så du kan tilpasse den til præcis den størrelse pæl eller stolpe, du skal have i jorden. Husk, at du også kan leje både manuelt og benzindrevet pælebor i SILVAN. Se mere om vores udlejningsprodukter
her.