Skovle & koste

Kategorier
Filter
 Produkter
Liste
Galleri

Skovle til arbejdet med jord

Skovle er et af de mest uundværlige redskaber når du skal arbejde med jord i haven. Det kan være meget tungt at arbejde med jord og grave, og derfor er lette skovle tit en fordel. Spader er bedst til grave- og vendearbejde, mens skovle er praktiske til at flytte jord. Skovle er også gode til flytning af sne, grus, sand og betonarbejde.

Brede skovle er også gode når du skal have flyttet planterne i haven, da du let kan grave hele roden op og lade den hvilke på skovlen. Du kan også dele planterne over med spidsen af skovlen. En skovl kan også bruges til at fordele kompost i haven, da du med det lange skaft let kan ind nå under tætte buske og planter.

Uundværlige skovle og koste

Der er flere uundværlige haveredskaber – og blandt dem er skovle og koste. Når du skal vælge en skovl, er det en god ide at tænke over, hvad du hovedsageligt skal bruge den til. En let skovl gør som sagt gravearbejdet lettere. Derudover er det også vigtigt, at de er lette at håndtere og har et ergonomisk greb. Det giver dig en god arbejdsstilling. Alt afhængig af din have, kan du både få brug for en spade og en skovl. Det kommer an på, hvilke bede du har, og hvor meget du graver. Planter du ofte og har du brug for at flytte ting, er det godt med både en skovl og en spade.

Har du fliser på terrassen eller i indkørslen er en kost helt uundværlig. Måske din kost er slidt, og trænger til at blive skiftet ud? Hos SILVAN finder du et bredt udvalg af forskellige koste til udendørs brug, så du let kan feje fliserne, garagen eller havegangen. Vi har koste af forskellige størrelser og stivheder. Har du nogle gange rygproblemer, eller et stort areal der skal fejes, er det godt at vælge en ergonomisk kost. Et bredt kosteskaft er også godt til store arealer.